H VESPA με ειδική σειρά για την  75η επέτειο της 

Θα διατεθεί για πώληση μόνο το 2021

Vespa 75th επέτειος

Από τις 23 Απριλίου 1946, την ημερομηνία που κατοχυρώθηκε η πατέντα, μέχρι το 2021: εβδομήντα πέντε χρόνια ιστορίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, η Vespa επέβαλε το μοναδικό της στυλ στους δρόμους του κόσμου.  


Για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων ενός πραγματικού παγκόσμιου συμβόλου, δημιουργήθηκε η ειδική σειρά μοντέλων Vespa 75th, η οποία αφορά στα μοντέλα Vespa Primavera (σε 50, 125 και 150 κ.εκ.) και Vespa GTS (σε 125 και 300 κ.εκ.). Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο και μόνο για το 2021.Το σώμα της Vespa 75th, όπως πάντα κατασκευασμένο από ατσάλι, είναι βαμμένο στο πρωτοεμφανιζόμενο, μεταλλικό κίτρινο χρώμα “Giallo 75th”.  Είναι μια μοναδική σειρά, η οποία παρουσιάζεται παράλληλα, στον ιστότοπο VESPA.COM και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Vespa. 


Επιπλέον, για να τονιστεί η αποκλειστικότητα αυτής της ειδικής επετειακής σειράς, κάθε Vespa 75th διατίθεται με Welcome Kit, που περιλαμβάνει ένα κομψό ιταλικό 100% μεταξωτό φουλάρι με ζακάρ κατεργασία και χειροποίητα διακοσμητικά, μια κλασική ατσάλινη πλακέτα Vespa, ένα προσωποποιημένο Βιβλίο Κατόχου και οκτώ συλλεκτικές καρτ-ποστάλ, με εικόνες από τις οκτώ δεκαετίες ιστορίας της Vespa. 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top