Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της Coral με την APIOS d.o.o στην Κροατία

Η εταιρεία θα μετονομαστεί σε Coral CROATIA d.o.o.

Coral- APIOS

H Coral A.E. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη συμμετοχή της στις δραστηριότητες της APIOS d.o.o. στην Κροατία, αποκτώντας το 75% των μετοχών της.

Μοναδική πρωτοπορία στο υγραέριο κίνησης από την Coral Gas

Η APIOS d.o.o. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική εμπορία υγρών καυσίμων στην Κροατία. Διαθέτει 26 πρατήρια υγρών καυσίμων με μερίδιο αγοράς 3%.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η εταιρεία θα μετονομαστεί σε Coral CROATIA d.o.o.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Coral έχει προχωρήσει σε μακροχρόνια συμφωνία χρήσης σημάτων (trademark license agreement) με τη Shell Brands International B.V. για τη χρήση του σήματος Shell στην αγορά της Κροατίας.

Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 11,2 εκατ. Ευρώ.

Πρωτοπορία στο υγραέριο κίνησης από την CORAL GAS

Με την εξαγορά αυτή η Coral A.E. ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά των Βαλκανίων, λειτουργώντας πρατήρια με το σήμα Shell και στην αναπτυσσόμενη αγορά της Κροατίας.

Σχετικά με την Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Coral A.E. αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926.

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top