Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες ώρες δοκίμασαν τα φώτα του SEAT Leon

Η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν 

SEAT Leon δοκιμή φώτα

Alqueva, Πορτογαλία, μία από τις πιο σκοτεινές περιοχές στην Ευρώπη, είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσετε τα φώτα που αναπτύχθηκαν από την ομάδα φωτισμού SEAT.Χρειάστηκαν 800 ώρες στο σκοτάδι για να δοκιμαστούν οι προβολείς και τα πίσω φώτα του νέου Leon.Η τεχνολογία 100% LED ανοίγει νέες δυνατότητες για μηχανικούς στην ασφάλεια, την άνεση και το σχεδιασμό.

Το περιτύλιγμα τόξο του εσωτερικού φωτός, μια τεχνολογική πρόκληση που θα ενσωματώσει νέες λειτουργίες μέχρι το τέλος του έτους.Το καταφύγιο Dark Sky Alqueva στην Πορτογαλία είναι ένα μοναδικό μέρος στην Ευρώπη για να παρατηρήσετε νεφελώματα και αστερισμούς, όπως το Ωρίωνα. Είναι ένα βασίλειο του σκότους όπου οι μηχανικοί της ομάδας SEAT Lighting αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Στις πιο σκοτεινές περιοχές του πλανήτη παρακολουθούν τη συμπεριφορά άλλων τύπων αστερισμών, εκείνων που συνθέτουν τους προβολείς και τα πίσω φώτα που αναπτύσσουν για μοντέλα όπως το SEAT Leon. «Εδώ έχουμε για άλλη μια φορά επαληθεύσει ότι ο φωτισμός που έχουμε σχεδιάσει για την τέταρτη γενιά προσαρμόζεται τέλεια στο δρόμο χάρη στην εμβέλεια και το πλάτος των ακτίνων των προβολέων και την αντίθεση και τον ορισμό των πίσω φώτων» εξηγεί ο Carlos Elvira, επικεφαλής της Ανάπτυξης Φωτισμού και Σηματοδότησης στο SEAT.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top