Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο Nissan JUKE ξεχωριστό

Η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT 

Nissan JUKE 2020 χαρακτηριστικά

Tο JUKE προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις με την εξτρίμ εμφάνιση του καθώς κανένα άλλο μοντέλο δεν έμοιαζε με αυτό. Στη νέα του γενιά προσφέρει νέα επίπεδα από πλευράς επιδόσεων και τεχνολογιών, καθώς είναι το πιο συνδεδεμένο αυτοκίνητο της Nissan. 
“Μεταμορφωμένο” είναι  και το εσωτερικό του  νέου JUKE, με περισσότερο στυλ, περισσότερο χώρο, αναβαθμισμένη  ποιότητα και τεχνολογία.

Το νέο JUKE είναι πιο ευρύχωρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, με τον χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών να έχει αυξηθεί κατά 5,8 εκατοστά, για τα κεφάλια αντίστοιχα κατά 1,1 εκατοστά, όπως και ο χώρος αποσκευών των  422 λίτρων, που πλέον  προσφέρει 20% περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.Για το εξατομικευμένο εσωτερικό, οι τυχεροί ιδιοκτήτες  μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών συνδυασμών για  τα καθίσματα, το ταμπλό, την πόρτα και το υποβραχιόνιο.

Η επιλογή  Urbanizer προσφέρει μια μοντέρνα, έντονη χρωματική αντίθεση και φρέσκια εμφάνιση με ασπρόμαυρο συνθετικό δέρμα, η Midnight προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο και κομψό εσωτερικό με μαύρο Alcantara® και δέρμα, ενώ η Juke προβάλει ένα εντυπωσιακό cockpit με πορτοκαλί και μαύρο δέρμα. Όλοι οι παραπάνω συνδυασμοί  δίνουν στο νέο JUKE μια αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Τα εμπρός καθίσματα, εκτός από την προσεγμένη εμφάνιση και την άνεση που τα χαρακτηρίζει, ενσωματώνουν (σε συγκεκριμένες εκδόσεις) το πρωτοποριακό ηχοσύστημα Bose Personal Plus, ο οποίο προσφέρει ένα εξαίρετης αισθητικής ακουστικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο ηχοσύστημα, μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας 'αναδυόμενης' οθόνης ψυχαγωγίας και ενημέρωσης 8 ιντσών, που παρέχει εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή Nissan Connect Services.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν την  Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, την Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, την  Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και την Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, ως μια μοναδική “πρεμιέρα”  για την συγκεκριμένη κατηγορία. Η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο τυφλό σημείο του (κατά την αλλαγή λωρίδας) και επαναφέρει το νέο JUKE πίσω στη λωρίδα του. 

Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT της Nissan, η οποία προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, την επιτάχυνση και την πέδηση, θα είναι διαθέσιμη στο JUKE για πρώτη φορά. Σχεδιασμένο για χρήση σε αυτοκινητόδρομους και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, το ProPILOT επιταχύνει και επιβραδύνει το όχημα, ούτως ώστε ο οδηγός να διατηρεί την σωστή απόσταση και ταχύτητα και με το αυτοκίνητο εντός της λωρίδας κυκλοφορίας.

Κάτω από το σμιλευμένο καπό  βρίσκεται ένας 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας που είναι οικονομικός και συνάμα αποδοτικός. Το βενζινοκίνητο σύνολο του 1.0 διαθέτει ένα υπερσυμπιεστή για να εξασφαλίσει ότι θα προσφέρει την απόκριση και την ευχάριστη συμπεριφορά που περιμένεις από την θέση του οδηγού.. Αποδίδει 117 ίππους και 180 Nm ροπής (200Nm με λειτουργία over boost). Συνοδεύεται με στάνταρ  χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, ενώ για πρώτη φορά διατίθεται και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων  διπλού συμπλέκτη (DCT), με paddle shifts.Το "D-Mode" επιτρέπει στον οδηγό  να αλλάζει άνετα τις τρεις λειτουργίες -Standard, Eco και Sport– προκειμένου να  ρυθμίζει την απόκριση του αυτοκινήτου ανάλογα με το δρόμο ή τη διάθεσή του .

Η οικονομία καυσίμου έχει βελτιωθεί, επιτυγχάνοντας 5,9l/ 100km (WLTP) με το  χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και 6,0l  /100km με το  DCT (WLTP). Οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί, ξεκινώντας από 135g/km (WLTP) για το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και 138g/km (WLTP) για το DCT.

Ξεκινώντας την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία με την  κορυφαία αξιολόγηση των πέντε αστέρων για το 2019 από το Euro NCAP, το νέο Nissan JUKE είναι εξοπλισμένο με πλήθος προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης οδήγησης και επιλογών ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, κάνοντας την  κάθε διαδρομή σφαλέστερη, απλούστερη και πιο ευχάριστη.Το νέο JUKE ξεκινά από τις 17.900€  και βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/juke-2019.html  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top