To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 με τιμή κάτω των 20.000 ευρώ στην Ελλάδα

Δείτε πόσα χιλιόμετρα κάνετε με φόρτιση 5 λεπτών 

Ηλεκτρικό Fiat 500 τιμή Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην κατηγορία ένα ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξωμάτων, hatchback, cabrio και 3+1, αλλά και για πρώτη φορά ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει το επίπεδο αυτονομία του αυτοκινήτου του.Ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο αγοραστής, η αυτονομία είναι 180 ή 320 χιλιόμετρα, με βάση το νέο αυστηρότερο πρωτόκολλο WLTP. Τα επίπεδα αυτονομίας αυξάνονται σημαντικά ξεπερνώντας τα 460χλμ. σε χρήση αμιγώς σε αστικές συνθήκες.

Το κυριότερο είναι πως το ηλεκτρικό 500 μέσα σε μόλις 5 λεπτά μπορεί να φορτιστεί με αρκετή ενέργεια που θα του εξασφαλίσει 50 χλμ. διαδρομών. Παράλληλα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σε μόλις 35 λεπτά το ποσοστό φόρτισης μπορεί να φτάσει στο 80%, το ηλεκτρικό 500 ουσιαστικά απαλλάσσει τον χρήστη από το άγχος της διαδικασίας φόρτισης.


Οι έξυπνες λύσεις συνεχίζονται και μέσω των διαθέσιμων επιλογών λειτουργίας που περιλαμβάνουν και την πρωτοποριακή λειτουργία “Sherpa”, όπου το αυτοκίνητο προσαρμόζει τη λειτουργία του και προτείνει στον οδηγό τη βέλτιστη διαδρομή ώστε να φτάσει στον προορισμό του με βάση τη διαθέσιμη αυτονομία. Ακόμα μια πρωτιά στην κατηγορία είναι η δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, χαρακτηριστικό που έγινε εφικτό χάρη στην εφαρμογή μιας σειράς προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS).


Η οικογένεια του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά από τον προσεχή Δεκέμβριο με τιμές που θα ξεκινούν από τις 19.970€. Οι τιμές περιλαμβάνουν το όφελος που προκύπτει από τα κίνητρα που προσφέρει το κράτος για την αγορά αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top