Δείτε πόσο κοστίζουν τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της BMW

Για πολλά χιλιόμετρα με μια φόρτιση 

BMW ηλεκτρικά ποδήλατα τιμές

Το BMW Active Hybrid Ε-Βike διαθέτει ένα σημαντικά εξελιγμένο κινητήριο σύνολο, το οποίο διακρίνεται για τη μεγάλη ισχύ του. Το προηγμένο ηλεκτρικό μοτέρ της Brose ενεργοποιείται όποτε ο αναβάτης χρειάζεται υποβοήθηση στα πετάλια. Με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, το μοτέρ προσθέτει δύναμη και βελτιώνει την ευελιξία για την οποία είναι πασίγνωστη η BMW. Το BMW Active Hybrid E - Bike μπορεί να διανύσει πολλά χιλιόμετρα με μία φόρτιση, χάρη στο μοτέρ Brose Drive S Alu και τη μπαταρία ιόντων λιθίου 600 Wh.


Το BMW Urban Active Bike είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και διαδρομές προς και από τη δουλειά χάρη στο λεπτό σκελετό και την διακριτικά τοποθετημένη μπαταρία ιόντων λιθίου των 300 Wh. Το μοτέρ ισχύος 250 W ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του αναβάτη για εύκολες και ασφαλείς μετακινήσεις μέσα στην πόλη. 


Τα ηλεκτρικά ποδήλατα BMW διατίθενται σε επιλεγμένους εμπόρους BMW και επιδοτούνται έως και 40% (πλέον ΦΠΑ) ή έως το μέγιστο ποσό των 800€ μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».


Συνιστώμενες τιμές λιανικής του κατασκευαστή:
BMW Active Hybrid E-Bike –3.648.00€
BMW Urban Hybrid E-Bike –2.606.00€
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ποδηλάτων BMW, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.bmw.gr/lifestyle

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top