Το INFINITI QX60 Monograph μας δείχνει το μέλλον στην πολυτελή κατηγορία

Πότε έρχεται το μοντέλο παραγωγής 

INFINITI QX60 Monograph 

“Ντυμένο” με μια αντανακλαστική απόχρωση πλατίνας, το INFINITI QX60 Monograph  που αποκαλύφθηκε από την μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων της Nissan, αποτελεί μια προεπισκόπηση ενός πιο πολυτελούς και επιβλητικού σχεδιασμού, για το νέας γενιάς δημοφιλές οικογενειακό  SUV στην γκάμα της. Το τρέχον QX60 είναι δημοφιλές στις οικογένειες, καθώς προσφέρει ευρυχωρία και άνετα καθίσματα σε διάταξη τριών σειρών. Οι αναλογίες του QX60 Monograph δείχνουν την πρόθεση της INFINITI να διατηρήσει αυτά τα δυνατά σημεία, ενώ μεταμορφώνει το μοντέλο με μια πιο αεροδυναμική, μυώδη σιλουέτα.  Στο πίσω μέρος, το φαρδύ αμάξωμα και το μετατρόχιο, σε συνδυασμό με την  οριζόντια σχεδιαστική γραμμή στο παράθυρο, δίνουν στο  QX60 Monograph μια αίσθηση ηρεμίας και σταθερότητας. 


Οι κολώνες, η οροφή, το μπροστινό, το πλαϊνό και το πίσω κρύσταλλο  συνδέονται άψογα,  δίνοντας μια πανοραμική αίσθηση στην καμπίνα και προωθώντας μια αίσθηση ευρυχωρίας. Οι λεπτές ράγες οροφής  παρέχουν μια πρακτική αντίθεση στις κομψές, σπορ αναλογίες του QX60 Monograph.Ο περίπλοκος φωτισμός τύπου "πλήκτρων ψηφιακού πιάνου" μπροστά και πίσω, προβάλλει μια φουτουριστική εμφάνιση και δείχνει την επιθυμία της INFINITI να συνδυάσει την τέχνη με την τελευταία τεχνολογία. Η εσωτερική δομή των προβολέων διαθέτει σχήμα και μοτίβο γραμμών που εμπνέονται από μια ηλεκτρική ψύκτρα. 


Φωτεινό λευκό στο μπροστινό μέρος και εξαιρετικά κόκκινο στο πίσω μέρος, τα φώτα του QX60 Monograph συνοδεύονται από το λαμπερό έμβλημα της μάρκας που σημαίνει "άπειρος δρόμος". Ως συνδυασμός προβολής, το άνοιγμα των φώτων ξεκινά από το λογότυπο και φτάνει στους προβολείς, καλωσορίζοντας με ένα δυναμικό τρόπο τον οδηγό. Τα πίσω φώτα είναι φιμέ και  όταν σβήσουν, φαίνεται να “τυλίγονται”  γύρω από το πίσω μέρος του οχήματος και στα πίσω πλευρά, σε ένα συνεχές σχήμα.  Όταν o φωτισμός “πλήκτρων πιάνου” είναι ενεργός, σχηματίζει μια όμορφη, φουτουριστική φωτεινή υπογραφή.

Στο σύνολό του, το QX60 Monograph αποκαλύπτει μια αλλαγή στην κατεύθυνση που υιοθετούν οι σχεδιαστές της INFINITI για το QX60 επόμενης γενιάς. Η έκδοση παραγωγής της επόμενης γενιάς του QX60 αναμένεται το 2021. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top