Η Goodyear είναι αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του WTCR 

Ποια ελαστικά κάνουν την διαφορά 

Goodyear WTCR Αποκλειστικός Προμηθευτής Ελαστικών

Για την Goodyear, ένα ακόμα συναρπαστικό διεθνές πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον πρώτο γύρο  Η Goodyear ορίστηκε ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του WTCR- FIA World Touring Car Cup, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της ένα ακόμα κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμιου επιπέδου.

Όλες οι oμάδες του WTCR θα χρησιμοποιήσουν μια συγκεκριμένη προδιαγραφή αγωνιστικών ελαστικών Goodyear Eagle F1 SuperSport προσαρμοσμένα σε ξηρές συνθήκες και θα έχουν πρόσβαση σε μια μοναδική προδιαγραφή ελαστικού για υγρό οδόστρωμα. Η απόφαση για τη χρήση ενός μόνο ευέλικτου slick ελαστικού, αντί για ένα σύνολο διαφορετικών ελαστικών, θεωρείται άκρως σημαντική για τη συνεργασία της Goodyear με την WTCR και την Eurosport Events. Οι αγώνες WTCR είναι flat-out δοκιμές, δίχως αλλαγές ελαστικών στα μέσα του αγώνα. 

Κάθε ομάδα θα έχει 16 ελαστικά στο Zolder και 12 στο Nürburgring. H κατανομή αυξάνεται ξανά σε 16 ελαστικά για τους υπόλοιπους γύρους με τρεις αγώνες ο καθένας. Από το Nürburgring και μετά οι ομάδες θα μπορούν να μεταφέρουν ελαστικά από τους προηγούμενους γύρους, εάν το επιθυμούν. Εκτός από τη θέση του αποκλειστικού προμηθευτή ελαστικών, η Goodyear είναι επίσης υπερήφανος Επίσημος Συνεργάτης του WTCR. To γεγονός αυτό τονίζει τη σημασία που έχει το όλο πρόγραμμα για την Goodyear και παράλληλα εντάσσει τη μάρκα στην επιστροφή του διεθνούς αγωνιστικού γίγνεσθαι. Ξεκινώντας από φέτος, η Goodyear είναι επίσης και ο Αποκλειστικός Προμηθευτής ελαστικών για το PURE ETCR και το Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, φέρνοντας στη δικαιοδοσία της, τρεις από τις κορυφαίες παγκόσμιες σειρές αυτοκινήτων.  

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις ελαστικών δρόμου της σειράς Goodyear Eagle F1 Supersport οι οποίες περιλαμβάνουν υλικά που ταιριάζουν στις εκδόσεις ελαστικών δρόμου πολλών αυτοκινήτων WTCR, υπογραμμίζοντας την αυξημένη προσοχή της Goodyear στην εξαιρετικά υψηλή απόδοση (UHP) και στην εξαιρετικά υπερυψηλή αποδόση της αγοράς αυτοκινήτου (UUHP).   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top