Από ταινίες επιστημονικής φαντασίας οι ήχοι της Mustang Mach-E

Εμπνέουν ένα διάσημο συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής

Ford Mustang Mach-E Matthew Dear

 Οι ήχοι της ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας – σε σημείο μάλιστα που ενέπνευσαν το συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής Matthew Dear από το Ντιτρόιτ, να μετατρέψει τον ήχο της σε τραγούδι. Εμπνευσμένοι από τις κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’80, οι μηχανικοί ήχου της Ford συνεργάστηκαν με το στούντιο Ozone Sound για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικούς ήχους που ακούγονται μέσα και έξω από την Mustang Mach-E, ενώ το αυτοκίνητο κινείται.  


Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του Dear, ιδρυτικού μέλους της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ηλεκτρονικής μουσικής Ghostly International και εμπνευστή του ύμνου “Hands Up for Detroit”. Ο Dear χρησιμοποίησε τους ήχους ενός συνθεσάιζερ για να δημιουργήσει το “New Breed,” ένα μουσικό κομμάτι που «υπνωτίζει» και ταιριάζει στο χαρακτήρα της Mustang Mach-E.

 
Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της, η Mustang είναι συνώνυμη με τη μουσική, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αρκετά κλασικά τραγούδια. Με το “New Breed,” η Mustang Mach-E ξεκινά ένα νέο μουσικό κεφάλαιο για τη Mustang.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top