Γιατί ξεχωρίζουν τα νέα Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY & LOGAN

Ποια είναι τα νέα τους΄"όπλα"

Dacia SANDERO SANDERO STEPWAY  LOGAN 2020

H Dacia αποκάλυψε  τα All-new SANDERO, SANDERO STEPWAY & LOGAN, την 3η γενιά των μοντέλων της, με την ολοκαίνουρια, πλήρως αναθεωρημένη σχεδίαση. Πρόκειται για 3 μοντέλα που αποτελούν αναβαθμισμένες μετουσιώσεις των προκατόχων τους. Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία και πάντα με αιχμή του δόρατος την ασυναγώνιστη τιμή.  

Με τονισμένους τους ώμους και τους θόλους των τροχών, το All-new SANDERO αναδύει μια έντονη προσωπικότητα και μια αίσθηση στιβαρότητας. Παράλληλα, οι γραμμές του είναι ρέουσες, χάρη στην πιο αεροδυναμική τοποθέτηση του παρ-μπριζ, της χαμηλότερης γραμμής οροφής, αλλά και της κεραίας, που είναι, πλέον, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής. Παρά το ότι η απόσταση από το έδαφος παραμένει ίδια με του προηγούμενου μοντέλου, το All-new SANDERO μοιάζει να «κάθεται» χαμηλότερα, να είναι πιο «γειωμένο», κυρίως εξαιτίας των πιο φαρδιών μετατροχίων, αλλά και των πληθωρικών τροχών.  


Με την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το All-new SANDERO STEPWAY παραμένει το λειτουργικό crossover της γκάμας Dacia. Εξωτερικά, η εμφατική σχεδίαση «φωνάζει» περιπέτεια και απόδραση. Η εικόνα και το DNA του All-new SANDERO STEPWAY τονίζονται από την αυξημένη διαφοροποίησή του σε σχέση με το All-new SANDERO. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στο μπροστινό του μέρος από το ειδικά σχεδιασμένο, ανάγλυφο εμπρός καπό με τα τονισμένα τόξα, το χρωμιωμένο λογότυπο “Stepway” κάτω από τη γρίλια της μάσκας, καθώς και τις ενθέσεις προστατευτικού πλαστικού γύρω από τους προβολείς ομίχλης. 

Πλήρως ανασχεδιασμένη, η σιλουέτα του All-new LOGAN, της μπερλίνας με τις compact διαστάσεις που βασίζεται στο Sandero, είναι πιο ρευστή και πιο δυναμική, αλλά και ελαφρώς επιμηκυμένη. Η αεροδυναμική γραμμή οροφής, η κεραία που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής και οι καλλίγραμμες γυάλινες επιφάνειες στο πλάι, αναβαθμίζουν το προφίλ του νέου μοντέλου. Παράλληλα, τα νέα φωτιστικά με τη σχεδίαση σχήματος «Υ», οι πληθωρικοί τροχοί και η σχεδίαση των επιμέρους στοιχείων, όπως οι νέες χειρολαβές των θυρών, που αναδεικνύουν την έμφαση που έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής, είναι ευθέως ανάλογα των στοιχείων που χαρακτηρίζουν και το All-new SANDERO.  

Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, εγκαινιάζουν τη νέα φωτεινή υπογραφή της Dacia, σχήματος «Y». Χάρη στη νέα υπογραφή, η 3η γενιά έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα. Μια οριζόντια γραμμή, ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα στο εμπρός και το πίσω μέρος, βοηθώντας, έτσι, τα μοντέλα να αποκτήσουν, οπτικά, μεγαλύτερο πλάτος – εύρος.  Το SANDERO έχει αναδειχθεί ως ένα εμβληματικό best-seller, καθώς, από το 2017, αποτελεί το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη.Ραντεβού στις 29 Σεπτέμβρη 2020, για την πλήρη αποκάλυψη των νέων Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY & LOGAN.  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top