Διπλή νίκη για την Hyundai στο Ράλι Εσθονίας 

Ποιοι εγκατέλειψαν τον αγώνα 

Hyundai Ράλι Εσθονίας νίκη

Έξι μήνες μετά τον τελευταίο γύρο του WRC, που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο στο Rally Mexico, η Hyundai Motorsport επέστρεψε στο Rally Estonia αλλά και στις νίκες με ένα εκπληκτικό 1-2 αποτέλεσμα.Οι Εσθονοί Ott Tänak και Martin Järveoja, συμμετέχοντας για 4η φορά στη διοργάνωση με τα χρώματα της ομάδας της Hyundai Motorsport - κέρδισαν στην έδρα τους την πρώτη τους νίκη με το i20 Coupe WRC. Ήταν ένας αριστοτεχνικός αγώνας καθώς αντιμετώπισαν την πίεση με ηρεμία. 


Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί το τρίτο συνεχόμενο βάθρο του πληρώματος, μετά από τη δεύτερη θέση που κέρδισε στη Σουηδία και το Μεξικό ανεβάζοντας τον Ott στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος των Οδηγών. Το Ιρλανδικό πλήρωμα των Craig Breen και Paul Nagle τερμάτισε στη δεύτερη θέση κατακτώντας το πρώτο του βάθρο με την ομάδα της Hyundai Motorsport.

 
Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul δυστυχώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Σάββατο μετά από έξοδό τους στην stage Prangli και ένα μηχανικό θέμα στην Kambja Power Stage. Το Ράλι Εσθονίας αποτελεί έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό αγώνα με 17 stages που πρέπει να καλυφθούν σε δύο ημέρες. Και τα τρία πληρώματα της Hyundai Motorsport κατέκτησαν νίκες το Σάββατο (τρεις για τους Ott/Martin, δύο για τους Craig/Paul και μια για τους Thierry/Nicolas). Η σεζόν 2020 WRC συνεχίζει το αναθεωρημένο πρόγραμμά της με τις εξαντλητικές χωμάτινες διαδρομές του Ράλι Τουρκίας στις 18-20 Σεπτεμβρίου, τον πέμπτο αγώνα της σεζόν. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top