Το Groupe Renault ανακοίνωσε  το νέο σχέδιο της οργανωτικής του δομής  

Ποιοι αναλαμβάνουν τις νέες θέσεις 

Renault οργανόγραμμα

Tο Groupe Renault ανακοινώνει ένα νέο πρόγραμμα οργάνωσης των τεσσάρων μαρκών που το απαρτίζουν, με την μετεξέλιξή τους σε ξεχωριστές επιχειρησιακές μονάδες: Renault, Dacia, Alpine κι ένα νέο Οργανισμό, που θα αφορά στις Υπηρεσίες Νέων Μορφών Κινητικότητας. Στόχος είναι η κάθε επιχειρησιακή μονάδα να έχει αυτόνομη οργανωτική δομή. To νέο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης στοχεύει να δημιουργήσει έναν πιο απλό και πιο αποτελεσματικό οργανισμό, ενδυναμώνοντας τη συνοχή, τα κίνητρα και το αίσθημα συνεργασίας κάθε ομάδας που θα βρίσκεται πίσω από κάθε μάρκα. Κάθε επιχειρησιακή μονάδα θα αποτελεί ένα κομμάτι της καθετοποιημένης δομής του συνόλου του Groupe.  
Ως κομμάτι αυτού του σχεδιασμού, την ευθύνη για τη δημιουργία, την οργάνωση και την εφαρμογή των νέων επιχειρησιακών μονάδων θα έχουν τα κάτωθι στελέχη, ως εξής:  


Ο Luca de Meo, CEO του Groupe Renault, θα είναι υπεύθυνος για τη Renault.
Ο Denis Le Vot, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος και Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing του Groupe Renault, θα έχει την ευθύνη της Dacia,  
Ο Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing, θα είναι ο υπεύθυνος της Alpine,  
Η Clotilde Delbos, Αναπληρώτρια CEO και CFO του Groupe Renault, θα έχει την ευθύνη του Οργανισμού για τις Υπηρεσίες Νέων Μορφών Κινητικότητας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top