Οι τιμές των νέων ηλεκτρικών Mercedes-Benz eVans 

Στην Ελλάδα οι επιβατικές και οι επαγγελματικές εκδόσεις 

Mercedes-Benz eVans τιμές Ελλάδα

Με στρατηγικό στόχο τον εξηλεκτρισμό ολόκληρης της προϊοντικής γκάμας των Vans, αυτή τη στιγμή η προϊοντική παλέτα των ηλεκτρικών Vans της Mercedes-Benz περιλαμβάνει οχήματα τόσο επαγγελματικών όσο και επιβατικών εκδόσεων. Το ευρύχωρο και λειτουργικού eVito Van, στη μεσαία κατηγορία και το πρωτοποριακό eSprinter Van στη μεγάλη κατηγορία αποτελούν τις δύο προτάσεις για τον εξηλεκτρισμό της μεταφοράς φορτίου. Παράλληλα, το εννιαθέσιο eVito Tourer και η πολυτελής EQV είναι οι ιδανικές προτάσεις μηδενικών ρύπων για την μεταφορά επιβατών.


Το σχετικά υψηλότερο κόστος κτήσης αντισταθμίζεται από το χαμηλότερο κόστος χρήσης καθώς και από τα κρατικά κίνητρα για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση που ήδη υφίστανται ή θα τεθούν σε εφαρμογή λίαν συντόμως (λ.χ. η απουσία Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης στα ηλεκτρικά οχήματα, η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού οχήματος αλλά και τα φορολογικά οφέλη όπως οι υπεραποσβέσεις). 


Η Mercedes-Benz Ελλάς και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της είναι πλέον «στην πρίζα». Ήδη διαθέσιμα προς παραγγελία είναι το eVito Van, eSprinter Van και η EQV ενώ, πολύ σύντομα αναμένεται και το eVito Tourer.
Τιμές Λιανικής:
eVito Van Long: από €53.500, με χωρητικότητα μπαταρίας 35 kWh
eVito Van Extra Long: από €54.400, με χωρητικότητα μπαταρίας 35 kWh
eSprinter Van: από €66.900, με χωρητικότητα μπαταρίας 35 kWh
eSprinter Van: από €75.210, με χωρητικότητα μπαταρίας 47 kWh
EQV300 Long: από €91.900, με χωρητικότητα μπαταρίας 90 kWh
Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top