Απόλυτη κυρίαρχος η Jeep στα Off Road awards

Ποιο βραβείο πήρε το κάθε μοντέλο

Jeep Off Road awards

To Jeep Renegade αναδείχθηκε ως “Best Compact SUV” για 6η συνεχόμενη χρονιά. Επικρατώντας ανάμεσα από 19 άλλα μοντέλα, το Renegade αναγνωρίστηκε για το μοναδικό του σχεδιασμό και τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες του.

To Jeep Grand Cherokee είναι για ακόμα μια φορά το αγαπημένο εκτός δρόμου αυτοκίνητο πολυτελείας.Αναδείχθηκε ως το καλύτερο εισαγόμενο εκτός δρόμου όχημα πολυτελείας, αλλά και συνολικά 2ο στην κατηγορία “Luxury Off-Roader”.Το Jeep Wrangler κατέκτησε τη 2η θέση τόσο στην κατηγορία Α (“Off-roader”), όσο και στην κατηγορία “Alternative Drivers”, χάρη στην Plug-in Hybrid έκδοση 4xe που θα παρουσιαστεί στο μέλλον.Το Jeep Gladiator επίσης κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία “Pick-up”, πριν ακόμα λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά, επιβεβαιώνοντας το ειδικό βάρος του ονόματος Jeep. 


Για ακόμα μια χρονιά, τα μοντέλα της Jeep κυριάρχησαν στα βραβεία κοινού του εξειδικευμένου σε οχήματα εκτός δρόμου Γερμανικού περιοδικού OFF ROAD. Η μάρκα κατέκτησε 5 διακρίσεις, μέσα από μια διαδικασία όπου χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τα αγαπημένα τους μοντέλα, μέσα από μια λίστα 248 επιλογών και 13 κατηγοριών.Τα βραβεία του περιοδικού OFF ROAD ξεκίνησαν το 1982, ενώ φέτος ψήφισαν περισσότεροι από 41.500 αναγνώστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top