BMW Group Hellas: Διατήρησε την κορυφή στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Σημαντική επιτυχία   

BMW Group Hellas

Το BMW Group Hellas διατήρησε με σταθερότητα την ηγετική θέση στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2020. Βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν από τον ΣΕΕΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) η εταιρία σημείωσε 2.140 συνολικές ταξινομήσεις αυτοκινήτων με τις μάρκες BMW, MINI και BMW i. Το μερίδιο του BMW Group διαμορφώθηκε στο 42,3% με 1.523 ταξινομήσεις BMW / BMW i και 617 ταξινομήσεις μοντέλων ΜΙΝΙ.

 

Το τμήμα After Sales του BMW Group Hellas συμβάλει σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, μέσα από την πώληση ανταλλακτικών αλλά και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες του.Το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas συνέβαλλε σημαντικά στις συνολικές ταξινομήσεις οχημάτων στο πρώτο εξάμηνο του έτους που περιορίστηκαν σε σημαντικό βαθμό εξαιτίας του Covid-19.

Η πλήρης γκάμα πολυτελών μοντέλων καθώς και οι νέες οnline ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει το BMW Group Hellas σε συνεργασία με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων, έρχονται να ενισχύσουν την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου θέτοντας πάντα στο επίκεντρο την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση του υποψήφιου αγοραστή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top