Μεγάλη αναβάθμιση για τα επαγγελματικά μοντέλα της Ford

Νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας 

Ford επαγγελματικά νέες  υπηρεσίες συνδεσιμότητας

Η Ford κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα επαγγελατικά της μοντέλα με νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.  Το μόντεμ FordPass Connect περιλαμβάνεται τώρα στο βασικό εξοπλισμό της πλειοψηφίας των επαγγελματικών οχημάτων της Ford, ενώ οι υπηρεσίες FordPass Connect παρέχονται πλέον δωρεάν σε όλη την Ευρώπη.

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες FordPass Connect προσφέρονται τώρα δωρεάν στην Ευρώπη επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο διαφόρων συστημάτων του οχήματος μέσω της εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα FordPass Pro, προς όφελος της άνεσης και της παραγωγικότητας.


Ακόμη όπως και στα επιβατικά μοντέλα της, οι «over-the-air» ενημερώσεις λογισμικού διατηρούν τα επαγγελματικά οχήματα της Ford στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης παρέχοντας πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, οι ασύρματες ενημερώσεις αναβαθμίζουν την ποιότητα και μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, ελαχιστοποιώντας το χρόνο που τα οχήματα βρίσκονται εκτός λειτουργίας.


Το Guard Mode, ένα νέο σύστημα προστασίας υψηλού επιπέδου που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει πρόσθετη ξεγνοιασιά προστατεύοντας οχήματα και επιχειρήσεις από εγκληματικές ενέργειες.Η Ford έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από 100.000 συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα για την Ευρώπη. Η εταιρεία εκτιμά ότι ο αριθμός αυτός θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο μέσα στην επόμενη τριετία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top