Η νέα BMW X2 xDrive25e με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης

Με στόχο την οικονομία 

BMW X2 xDrive25e plug-in

Αύρα εξωστρέφειας, σπορ ευελιξία και στοιχεία σύγχρονου lifestyle σε συνδυασμό με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης προσφέρονται τώρα και στην πολυτελή compact κατηγορία. Η νέα BMW X2 xDrive25e  είναι το πρώτο Sports Activity Coupe (SAC) που υπόσχεται εξαιρετική απόδοση και μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων, χάρη σε μία plug-in υβριδική φιλοσοφία κίνησης. Με έναν άκρως αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς, η νέα BMW X2 xDrive25e πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 57 km στον επίσημο Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.

Συνολικά, ο ηλεκτροκινητήρας και ο θερμικός κινητήρας παράγουν 162 kW/220 ίππους  , ενώ η έξυπνη αλληλεπίδρασή τους δημιουργεί ένα σύστημα AWD προσαρμοσμένο για υβριδικό μοντέλο – προσφέροντας ένα είδος οδηγικής απόλαυσης απαράμιλλο στο περιβάλλον του ανταγωνισμού.

Η ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο γκάμα στάνταρ εξοπλισμού της νέας BMW X2 xDrive25e περιλαμβάνει μία ηχητική προειδοποίηση προστασίας πεζών καθώς και ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών, 2-ζωνικό, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού και στάνταρ air condition (A/C), που ελέγχεται και απομακρυσμένα με ένα Smartphone μέσω του BMW Connected. Ειδικές ενδείξεις για το υβριδικό μοντέλο στο Control Display παρέχουν πληροφορίες όπως ροή ενέργειας, τρέχον και προηγούμενο επίπεδο κατανάλωσης και αναλογία των συνολικών χιλιομέτρων που καλύπτονται από το όχημα με τον ηλεκτροκινητήρα και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης αντίστοιχα.

Η νέα BMW X2 xDrive25e διατίθεται σε εκδόσεις Advantage, Advantage Plus, M Sport και M Sport X. Το λανσάρισμα της νέας BMW X2 xDrive25e ξεκινάει τον Ιούλιο του 2020. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top