Το Nissan JUKE σας"ανεβάζει" με νέα playlist κλασσικών μουσικών επιτυχιών

Το εκπληκτικό ηχοσύστημα με τα 8 ηχεία  που κάνει την διαφορά 

Nissan JUKE Playlist Κλασσικών Μουσικών Επιτυχιών

Η πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών του JUKE, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο, έχει επιμεληθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών με βάση αυτά που άκουγε τους τελευταίους μήνες, ενώ εργαζόταν από το σπίτι. Είναι μια επιλεγμένη και συνάμα αναζωογονητική συλλογή μελωδιών που θα ακούγεται εξαιρετικά μέσα στο νέο JUKE, χάρη στο εξατομικευμένο του ηχοσύστημα, Bose Personal Plus.


Αποκλειστικά για το JUKE και μοναδικό στην κατηγορία B-SUV, το premium ηχοσύστημα Bose Personal Plus έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την καμπίνα του JUKE. Διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς τοποθετημένο για να γεμίσει την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων, δίνοντας σε κάθε νότα ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα.


Nissan που έχει υπάρξει ποτέ, το JUKE διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, προσφέροντας τις λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto. Αυτή η έξυπνη ενσωμάτωση του smartphone καθιστά την πρόσβαση στο Spotify®, καθώς και σε άλλες εφαρμογές μουσικής, πραγματικά απρόσκοπτη, με τις προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής να είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της διαισθητικής κεντρικής οθόνης 8 ιντσών.


Παράλληλα, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία ακρόασης, μέσω της κεντρικής οθόνης. Η λειτουργία Bose PersonalSpace Control αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του συστήματος που βασίζεται στο προσκέφαλο, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ακουστικές επιλογές, για κρυστάλλινο, πεντακάθαρο ήχο.Η λίστα αναπαραγωγής Nissan In-Car Classics είναι πλέον διαθέσιμη για streaming και download στο Spotify, στη σελίδα της Nissan Europe, ή κατευθείαν στον ακόλουθο σύνδεσμο :https://bit.ly/NissanInCarClassics

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top