Η καινοτομία της Mercedes για να βλέπετε όλα τα νέα της 

Το νέο αφιέρωμα στο Mercedes-Benz Sprinter

Meet Mercedes DIGITAL Mercedes-Benz Sprinter

Το Meet Mercedes DIGITAL είναι μία καινοτομία της ψηφιακής πλατφόρμας Mercedes me media. Όπως ένα δελτίο ειδήσεων ή μία ενημερωτική εκπομπή, η νέα αυτή μορφή ψηφιακής ενημέρωσης από τη Mercedes-Benz θα παρουσιάζει σε τακτικά διαστήματα διάφορα θέματα, στιγμιότυπα «από τα παρασκήνια» ή θα προσφέρει βήμα σε εξειδικευμένα στελέχη για συζητήσεις σχετικά με τη μάρκα και τα προϊόντα Mercedes-Benz. Τα επεισόδια θα περιλαμβάνουν συζητήσεις στο στούντιο αλλά και ρεπορτάζ σε εξωτερικά σημεία παραγωγής ή ακόμα και από πίστες δοκιμών. Επιπλέον, το υλικό καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε θέμα που παρουσιάζεται θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε μορφή βίντεο, γραφικών, δελτίων τύπου και φωτογραφιών.


Το 3ο επεισόδιο του Meet Mercedes DIGITAL είναι αφιερωμένο στην 25η επέτειο του Mercedes-Benz Sprinter. Θα μας ταξιδέψει στην επιτυχημένη πορεία του ελαφρού επαγγελματικού που έμελλε να δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία οχημάτων και ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Norbert Kunz, Head of Marketing Mercedes-Benz Sprinter και ο Benjamin Kaehler, Head of eDrive@VANs, θα παρουσιάσουν τα ορόσημα της εξέλιξής του, καθώς και τα σημαντικότερα χαρακτηρίστηκα της νέας γενιάς του Sprinter, που για ακόμη μία φόρα θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των μεγάλων Vans.

Δείτε το επεισόδιο:
The Sprinter - 25 years of transportation την Παρασκευή 05.06.2020 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) στην πλατφόρμα Meet Mercedes DIGITAL.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top