Τι αλλάζει τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων της BMW

Η νέα ψηφιακή εποχή

BMW Group Hellas ψηφιακή εποχή

Σε μία νέα ψηφιακή εποχή που συνεχώς αναπτύσσονται νέες μορφές επικοινωνίας, το BMW Group Hellas αξιοποιεί πλήρως την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει σε διαδικτυακές παρουσιάσεις στη χώρα μας.Εδώ και μία δεκαετία, το Κέντρο Εκπαίδευσης του BMW Group Hellas με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊοντικές εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις σε στελέχη της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και σε συνεργάτες της εταιρίας, από μία εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών.


Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου, φιλοξενούνται πολυάριθμα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Αυτά αφορούν μία σειρά ποικίλων θεμάτων όπως: ενημέρωση για νέα μοντέλα BMW και MINI, εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες όπως Ηλεκτροκίνηση, μηχανολογικές εξελίξεις κ.α.).

Σημείο αναφοράς του εκπαιδευτικού hub είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος/studio που διαθέτει προηγμένο τεχνολογικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί την παραγωγή και ‘ζωντανή’ μετάδοση online παρουσιάσεων (webinars) στους συνεργάτες της εταιρίας.


Έχοντας ως στόχο να παρέχει πάντα άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση προς όλους τους συνεργάτες του εν καιρώ πανδημίας και όχι μόνο, τo BMW Group Hellas αξιοποιεί τώρα την πολυετή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στις διαδικτυακές παρουσιάσεις. Οι νέες αυτές μορφές επικοινωνίας ταιριάζουν απόλυτα με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν τα μοντέλα BMW και MINI.


Την πιο κατάλληλη στιγμή, το BMW Group Hellas πρωτοστατεί κάνοντας το πρώτο βήμα στην ελληνική αγορά με τη διεξαγωγή της Πρώτης Πανελλαδικής Δημοσιογραφικής Διαδικτυακής Παρουσίασης της νέας BMW X1 Plug-in Hybrid που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου, ενώ στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σημαντικών μοντέλων της εταιρίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top