Εντυπωσιακές φωτογραφίες με μοντέλα της Abarth

H πρωτοβουλία που ξεσήκωσε τις 114.000 φίλων του σκορπιού

Abarth Virtual Tour

Με στόχο να βρίσκεται κοντά τους με κάθε τρόπο, η Abarth ένωσε τις 114.000 μελών της στην Ευρώπη, δημιουργώντας μια ξεχωριστή δοκιμασία, όπου οι φίλοι της ανέβασαν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα αυτοκίνητα της Abarth.

Οι καλύτερες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα επίσημα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης της μάρκας .Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 3.000.000 θεάσεις από 2.500.000 χρήστες.


Το Abarth Virtual Tour είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που ξεσήκωσε τις 114.000 φίλων της μάρκας του «Σκοπριού». Ανεβάζοντας τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, με πρωταγωνιστές τα αυτοκίνητα της μάρκας, οι οπαδοί της Abarth έκαναν ένα ξεχωριστό «ζέσταμα» πριν βρεθούν και πάλι στους δρόμους της Ευρώπης. 


Με συμμετοχές από 16 χώρες, συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 3.000.000 αναρτήσεις, ενώ το επίπεδο διάδρασης έφτασε τις 100.000. Μέσω του Abarth Virtual Tour το πάθος για τη μάρκα παραμένει σταθερό, ακόμα και όταν οι περιορισμοί δεν επιτρέπουν τις μετακινήσεις. Με 83 συλλόγους σε όλο τον κόσμο και 114.000 μέλη, η Abarth έχει μερικούς από τους πλέον φανατικούς φίλους στο χώρο του αυτοκινήτου, ενώ ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος αυτής της κοινότητας χωρίς κανένα κόστος μέσω του scorpionship.abarth.com.


Η Abarth βρίσκεται πάντα δίπλα στους φίλους της, είτε από απόσταση, είτε διά ζώσης, με εκδηλώσεις όπως τα Abarth Days 2019, όπου γιορτάστηκαν τα 70α γενέθλια του «Σκορπιού».

Η εκδήλωση, στο κέντρο καινοτομίας MIND του Μιλάνο, συγκέντρωσε περισσότερα από 5.000 άτομα και 3.000 αυτοκίνητα Abarth. Παράλληλα στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκε η νέα ειδική έκδοση Abarth 695 70° Anniversario, της οποίας την πρεμιέρα παρακολούθησαν μέσω του Facebook 140.000 άτομα.


Αποτελώντας μια ενεργή κοινότητα, οι φίλοι της Abarth οργανώνουν περισσότερους από 500 αγώνες κάθε χρόνο, ενώ όπως απέδειξε και το Virtual Tour, δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν την αγάπη τους στη μάρκα, ακόμα και κατά τη διάρκεια που περιμένουν να βγουν και πάλι στους δρόμους με το αγαπημένο τους Abarth.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top