Η SUBARU είναι και πάλι κοντά σας

Προσαρμόστηκε άμεσα στις νέες συνθήκες για τον κορωνοϊό

Subaru Επαναλειτουργία Αντιπροσωπείας

Από τις 11 Μαΐου επαναλειτουργεί η έκθεση της Subaru Πλειάδες Motors στη λεωφόρο Κηφισίας 286 στο Χαλάνδρι με ωράριο 10.00 – 18.00 και το Τμήμα Ανταλλακτικών, που ήταν ανοιχτό συγκεκριμένες ώρες ανά ημέρα, επανέρχεται στο κανονικό ημερήσιο ωράριο 08.00 – 16.00.Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πλήρη προετοιμασία, αλλά και μεγάλη χαρά που θα «ξαναπιάσουν τιμόνι», έχοντας  προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, αυτές που επιτάσσει η κοινωνική και υγειονομική ευαισθησία που χρειάζεται όλοι να επιδείξουμε. 

Εμείς, στην Subaru Πλειάδες Motors, αγκαλιάζουν τις πρακτικές αυτές όντας εκπρόσωποι μιας μάρκας από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Άλλωστε η ιαπωνική κουλτούρα εδώ και χρόνια έχει ήδη ενσωματωμένες πρακτικές προσεκτικής υγιεινής στην ιαπωνική καθημερινότητα. Επιπλέον η Subaru είναι μία μάρκα αφιερωμένη στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, από τα πρώιμα χρόνια ύπαρξης της εταιρείας ως κατασκευάστρια αεροσκαφών και στη συνέχεια ως κατασκευάστρια των αυτοκινήτων Subaru. 
Με υπομονή και καλή διάθεση συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  «Τhe Subaru Way», μεριμνώντας πάνω απ’ όλα για την υγεία των πελατών και συνεργατών . 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top