Mε πνεύμα αλληλεγγύης το BMW Group αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό

Προστασία εργαζομένων και ανάληψη κοινωνικής ευθύνης 

BMW Group Κορωνοϊός

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας του κορωνοϊού, η προστασία των εργαζομένων και η ανάληψη κοινωνικής ευθύνης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το BMW Group. Ταυτόχρονα, είναι σημαντική η διαφύλαξη ρευστότητας της εταιρείας και η διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας της. Τα αποτελέσματα πωλήσεων για το πρώτο τρίμηνο επισκιάστηκαν από τις παγκόσμιες επιπτώσεις του COVID-19 και τις συνέπειες του προσωρινού κλεισίματος μεγάλου αριθμού καταστημάτων λιανικής. Το BMW Group παρέδωσε συνολικά 477.111 (‑20,6%) πολυτελή οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce σε πελάτες το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς.

Το BMW Group υποστηρίζει πλήρως τα μέτρα που περιλαμβάνουν τη διασπορά του COVID-19 και λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία. Η εταιρεία προσφέρει οχήματα σε κοινωφελείς επιχειρήσεις και νοσοκομειακές εγκαταστάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η μετακίνηση των εθελοντών και εργαζόμενων στον τομέα της υγείας.Τόσο στη Γερμανία όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται ανά τον κόσμο, το BMW Group βοηθά επίσης κοινωφελή ιδρύματα και δημόσιους οργανισμούς με δωρεές αγαθών και υλικών όπως μάσκες προστασίας αναπνοής και αντισηπτικά. Η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με το παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών της για την παροχή απαραίτητων μασκών προστασίας αναπνοής και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, επανεξετάζει τη δυνατότητα ιδίας παραγωγής ιατρικών μασκών.

Το BMW Group παρέχει στους εμπόρους λιανικής και στους πελάτες την καλύτερη δυνατή στήριξη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Επειδή οι συνθήκες διαφέρουν από χώρα σε χώρα, εφαρμόζονται ειδικά μέτρα σε κάθε αγορά μετά από διαβουλεύσεις με τους εμπόρους. Όπου αυτή τη στιγμή κρίνεται κατάλληλο, το BMW Group προσφέρει επίσης στους πελάτες δυνατότητα επέκτασης εγγυήσεων στις πωλήσεις καινούργιων οχημάτων και επέκτασης των διαστημάτων service, ενώ εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίες συνεργείου, εφόσον το νομικό πλαίσιο το επιτρέπει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top