Traction-Ντόρα Μακρυγιάννη: Οι άνδρες φοβούνται να με φλερτάρουν!

«Καλό είναι ο άνδρας να θυμάται τον ρόλο του κυνηγού», είπε η ηθοποιός

Στο τιμόνι του νέου υβριδικού Kona της Hyundai κάθισε η Ντόρα Μακρυγιάννη,και μίλησε για όλα στον Κώστα Στεφανή και την εκπομπή Traction.

Η όμορφη ηθοποιός με καταγωγή από το Αίγιο είπε ότι μέχρι την ηλικία των 24 ετών πίστευε ότι θα ασχοληθεί με το ασφαλιστικό γραφείο της οικογένειάς της, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβε ότι αυτό δεν της ταιριάζει και έτσι αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να σπουδάσει στο Εθνικό Θέατρο.

Η Ντόρα δήλωσε πως διασκεδάζει με όλα τα είδη της μουσικής ακόμα και αν την πας στο πανήγυρι ή στην όπερα. Στη συνέχεια ανέφερε πως είναι παθιασμένη με το αυτοκίνητο και αυτό είναι κάτι που διαπίστωσε ο Κώστας Στεφανής αφού της είπε ότι οδηγεί πολύ προσεκτικά. Τότε εκείνη άδραξε την ευκαιρία και είπε ότι την εκνευρίζει όταν της λένε ότι οδηγεί σαν άνδρας.

Αδιαμφισβήτητα η Ντορα Μακρυγιάννη είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά παρ’ όλα αυτά δήλωσε πως οι άνδρες δεν την «πειράζουν» στον δρόμο. «Σε εμένα δε γίνεται τόσο έντονο το φλερτ. Πιστεύω ότι οι άνδρες φοβούνται τις γυναίκες επειδή είμαστε πολύ δυναμικές. Καλό είναι ο άνδρας να θυμάται τον ρόλο του κυνηγού».

Traction: Η Τζώρτζια Γεωργίου τα λέει... «κυπριακά» με τον Κώστα Στεφανή

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    Ford Puma: H Ford επαναφέρει ένα ιστορικό όνομα αλλά σε έκδοση crossover. Το όνομα αυτού Puma με υβριδική τεχνολογία και χώρους που εκπλήσσουν. Ο Κώστας Στεφανής και ο Μάνος Στεφανής οδηγούν το νέο μοντέλο, που μόλις έφτασε στη χώρα μας.
➢    Renault Captur: Πρωταθλητής πωλήσεων των compact SUV, της πιο hot κατηγορίας αυτοκινήτων σήμερα, με πολύ συναρπαστικά νέα όσον αφορά τις υβριδικές του εκδόσεις και όχι μόνο. Μάλιστα οι Γάλλοι επέλεξαν την Ελλάδα για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντέλου.
➢    Honda Africa Twin: H Africa Twin αναγεννήθηκε με γνώμονα το χωμάτινο DNA της. Στην τελευταία της γενιά αναμορφώνεται ταξιδεύοντας με τη ίδια άνεση σε όλες τις επιφάνειες.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top