Traction: Η Τζώρτζια Γεωργίου τα λέει... «κυπριακά» με τον Κώστα Στεφανή

Κάθε Κυριακή στις 14:15 στο Star

Το πανέμορφο κορίτσι από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», Τζώρτζια Γεωργίου, βρέθηκε μέσα στο νέο Peugeot 208 και συζήτησε με τον Κώστα Στεφανή για τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου που τάραξε την κατηγορία των supermini με την εντυπωσιακή του σχεδίαση. 

Traction: Ο Κώστας Στεφανής συνάντησε την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

«Περνάω φανταστικά στους Κου Κου. Κάνω και ραδιόφωνο. Δεν προλάβαίνω να κοιμηθώ πλέον. Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα» είπε η όμορφη Τζώρτζια. «Νοικοκυρά είμαι αλλά είπα ψέμματα στους γονείς μου ότι ξέρω να μαγειρεύω» παραδέχτηκε η ίδια. 

Κώστας Στεφανής και Τζώρτζια Γεωργίου στο Traction 

Όσο για τον τρόπο οδήγησης που βλέπει στην Ελλάδα, ανέφερε ότι διαφέρει πολύ από εκείνον της Κύπρου. «Στην Κύπρο είμαστε καλύτεροι οδηγοί. Δεν βιαζόμαστε, μάλλον επειδή έχουμε το αγγλικό σύστημα. Το κόκκινο δεν το λέμε βαθύ πορτοκαλί» είπε.

Η Τζώρτζια Γεωργίου τελείωσε ψυχολογία στο Πάντειο αλλά πάντα της άρεσε η δημοσιογραφία. Μάλιστα, η ίδια λατρεύει το μπαλέτο από πολύ μικρή.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής: 

➢ Mercedes e-Vito: Ο Μάνος Στεφανής, o Θωμάς Χούντρας και η Ινώ Στεφανή, αναλύουν με διαφορετικό τρόπο τις δυνατότητες του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου, επαγγελματικού μοντέλου της Mercedes με ωφέλιμο φορτίο σχεδόν ενός τόνου.

➢ VW T-Cross: Σύμφωνα με το πείραμα της VW με τους παίκτες χόκεϊ της ομάδας Grizzlys Wolfsburg οι χώροι του T-Cross είναι μεγαλύτεροι από ότι δείχνουν. Το TRACTION, με τον δικό μας δίμετρο συντάκτη, το δοκιμάζει στην πράξη και πιστοποιεί του λόγου το αληθές!

➢ Avis: Πως μπορεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μίσθωσης να επηρεάσει την ελληνική αγορά αυτοκινήτου; Ο διευθύνων σύμβουλος της Avis, Ανδρέας Ταπραντζής, μας δίνει τις απαντήσεις.

Παρακολουθήστε όλα τα επεισόδια της εκπομπής Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top