Η Alfa Rοmeo είναι έργο τέχνης

Δείτε πώς το αποδεικνύει 

Μπορεί τα μοντέλα της να αποτελούν έργα τέχνης εκφράζοντας το απόλυτο ιταλικό στιλ και design, όμως η Alfa Romeo δε χάνει ευκαιρία να μεταφέρει την υψηλή αισθητική και εκτός του χώρου του αυτοκινήτου.

Πού μπορείτε να δείτε κλασσικά μοντέλα της Fiat και Alfa Romeo και Lancia

 


Η τέχνη αποκαλύπτεται στα πιο απροσδόκητα σημεία

Αυτός είναι ο τίτλος ενός ξεχωριστού έργου τέχνης που δημιουργήθηκε στο κέντρο του Μιλάνο, αντλώντας έμπνευση από το λογότυπο της Alfa Romeo. Αυτή τη φορά ο καμβάς δεν ήταν οι σμιλευμένες επιφάνειες ενό αμαξώματος, αλλά η όψη ενός κτηρίου σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης, την Corso Garibaldi. Για τη δημιουργία αυτού του ξεχωριστού έργου συνεργάστηκε μια πολυπληθής ομάδα καλλιτεχνών που μέσα σε 5 ημέρες μετέτρεψε την όψη του κτηρίου σε μια εντυπωσιακή απεικόνιση του, ίσως, πιο διάσημου σήματος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με συνολική επιφάνεια 184μ2 το εντυπωσιακό έργο τέχνης από την Alfa Romeo σηματοδότησε την έναρξη του εμπορικού λανσαρίσματος των νέων Giulia και Stelvio MY2020, οι οποίες παράλληλα με τη δυναμική εμφάνιση και το απολαυστικό οδηγικό ταπεραμέντο προσφέρουν μια πλήρη λίστα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top