Πότε έρχεται το νέο MINI Sidewalk Cabrio - Κινητήρες 

 Σε πόσα δευτερόλεπτα ανοίγει η οροφή

MINI Sidewalk Cabrio

Μπορεί να βρισκόμαστε  στην καρδιά του χειμώνα όμως στην Ελλάδα είναι τόσες πολλές οι ηλιόλουστες ημέρες  που επιτρέπουν την αγορά ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Η γκάμα μηχανικών συνόλων του νέου MINI Cabrio Sidewalk αποτελείται από τρεις βενζινοκινητήρες τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo. Το νέο MINI One Cabrio Sidewalk αποδίδει 102 hp από ένα 3-κύλινδρο κινητήρα 1.5L. Χρησιμοποιεί επίσης τον 3-κύλινδρο 1.5L κινητήρα που αποδίδει 136 hp. Ο 4-κύλινδρος κινητήρας 192 hp του  προσφέρει την πιο σπορ cabrio εμπειρία .


Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, στάνταρ. Ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη διατίθεται προαιρετικά για το νέο MINI Cooper Cabrio Sidewalk και το νέο MINI Cooper S Cabrio Sidewalk.

Εναλλακτικά, το νέο MINI Cooper S Cabrio Sidewalk διατίθεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport με διπλό συμπλέκτη, που προσφέρει ακόμα ταχύτερες αλλαγές σχέσεων ενώ ελέγχεται και μέσω των χειριστηρίων (paddles) στο τιμόνι. Το MINI Yours Softtop Sidewalk προσφέρει προστασία από τις καιρικές συνθήκες όλες τις εποχές του χρόνου.

Το πλήρως αυτόματο υφασμάτινο soft top, ειδικά σχεδιασμένο για την έκδοση, που ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά και σχεδόν αθόρυβα σε 18 δευτερόλεπτα, φέρει ένα υψηλής ποιότητας περίτεχνα αποτυπωμένο γραφικό σε σχήμα βέλους - κλασικό για MINI Yours. Το νέο MINI Cabrio Sidewalk θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά το Μάρτιο του 2020. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top