H ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Kymco RevoNEX

Πιάνει τα 0-100 σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα

Kymco RevoNEX ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Το RevoNEX είναι μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με μια εντελώς νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική, ένα μοντέλο που σπάει το κατεστημένο των μοτοσυκλετών και το οποίο τοποθετεί τη φιλοσοφία της μάρκας Kymco "Win My Heart" σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, το οποίο επιτρέπει στους αναβάτες να απολαμβάνουν κάθε λεπτό πάνω στη μοτοσυκλέτα.

To νέο Kymco Like Sport 125i CBS

Ο  ηλεκτροκινητήρας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να αποδίδει τη δύναμή του γραμμικά και χωρίς απώλειες για όσο ο αναβάτης ανοίγει το γκάζι. Σε συνδυασμό με το 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, ο αναβάτης έχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών στο πως θα διαχειριστεί τη ροπή και τη δύναμη ενός συνόλου που επιτρέπει το 0-100χλμ/ω σε μόλις 3,9’’ και το 0-205χλμ/ω σε μόλις 11,8’’! Και αν είστε μέσα στην πόλη και δεν θέλετε να κάνετε αλλαγές ταχυτήτων, κανένα πρόβλημα, αφήστε τη 2α να σας μετακινεί χωρίς πρόβλημα μέχρι τα 115χλμ/ω! Η  Kymco έχει το Active Acoustic Motor, ένα σύστημα που προσφέρει στον ηλεκτρικό κινητήρα ηχητική υπόσταση.

Σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων το αποτέλεσμα ηχεί στα αυτιά του αναβάτη με τρόπο όμοιο ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς αντιλαμβάνεται τις στροφές να ανεβαίνουν, χωρίς όμως να υπάρχει περίπτωση να “στολάρει”. Το παραπάνω συντελεί στο “δέσιμο” αναβάτη και μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη οδηγική ευχαρίστηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top