To νέο Kymco Like Sport 125i CBS

Ακόμη ένα μοντέλο «S» από την Kymco με σπορ καταβολές 

Kymco Like Sport 125i CBS τιμή

Στο πνεύμα ενός modern classic χαρακτήρα, το νέο Like Sport σκοπεύει να προσεγγίσει ένα ολοένα αυξανόμενο κοινό και να προσελκύσει αναβάτες που δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά στις επιλογές τους. O τετράχρονος κινητήρας των 125cc και 11,5Hp διαθέτει τετραβάλβιδη κεφαλή με 1 ΕΕΚ και συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4. Ο κινητήρας τεχνολογίας G5 ECO έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση. 


Το ατσάλινο πλαίσιο με τη διπλή ραχοκοκκαλιά διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα. Στα φρένα υπάρχουν δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, συνδυάζουν τη λειτουργία τους (CBS – Combined Braking System) και εξασφαλίζουν σίγουρο και ασφαλές φρενάρισμα.

Τα ψηφιακά όργανα εντυπωσιάζουν, προσφέροντας τρεις(!) οθόνες LCD με ταχύμετρο, στροφόμετρο και στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση μπαταρίας. Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων στην ποδιά. 

To νέο Like Sport καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι 2.695€ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με τους εξής τρόπους αποπληρωμής:
• Σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
• Σε 18 δόσεις με τραπεζική χρηματοδότηση και επιδότηση μέρους των τόκων 
• Σε 12-72 δόσεις με έντοκη τραπεζική χρηματοδότηση
Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top