Τι σημαίνει πρακτικά η στρατηγική συνεργασία nrg και BMW

Τι λένε τα στελέχη των δυο εταιρειών

nrg  BMW Συνεργασία Ηλεκτροκίνηση

H nrg  μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και μέλος του μεγάλου ενεργειακού ομίλου της Motor Oil ξεκίνησε την στρατηγική συνεργασία με το BMW Group Hellas. Στην πράξη η  η nrg πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη επένδυση όσον αφορά στην εγκατάσταση ταχυφορτιστών στον Εθνικό Οδικό Δίκτυο, με 12 σταθμούς φόρτισης ήδη σε λειτουργία και 8 ακόμα να εγκαθίστανται έως το τέλος του 2019 σε πρατήρια καυσίμων της Shell και της AVIN.


Ο Γενικός Διευθυντής της nrg, κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συμπράττουμε με το BMW Group Hellas στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα πλήθος προνομίων και καινοτόμων υπηρεσιών που θα καλύπτουν και τη φόρτιση του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου. Εκτός από εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι κοινοί μας πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα προνομιακής πρόσβασης στη χρήση του δικτύου φόρτισης σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο στα πρατήρια Shell και AVIN. Μέσα από τη συνεργασία μας με το BMW Group Hellas, εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Γιατί η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πολυτέλεια, δεν είναι το μακρινό μέλλον. Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ σήμερα και στην nrg είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που πρωτοπορούμε στον συγκεκριμένο τομέα».


Η προσήλωση του BMW Group στην ηλεκτροκίνηση είναι δεδομένη και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την εμπορική πολιτική μέσω της οποίας τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα γίνονται πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, αλλά και από τη στρατηγική λανσαρισμάτων νέων μοντέλων στο άμεσο μέλλον.


Όπως δήλωσε ο κ. Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations και Electro-Mobility Manager του BMW Group Hellas: «Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τα ηλεκτροκίνητά μας μοντέλα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι παρουσιάσεις νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων θα συνεχιστούν αδιάκοπα και στα επόμενα χρόνια και έως το 2023 (δύο χρόνια νωρίτερα από το αρχικό πλάνο) θα διαθέτουμε συνολικά περισσότερα από 25 μοντέλα. Και για το γεγονός αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και φυσικά ανυπόμονοι».

Στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, μέσω στοχευμένων δράσεων και καινοτόμων υπηρεσιών, τις οποίες θα απολαμβάνουν οι κοινοί πελάτες των δύο εταιρειών. Οι υπηρεσίες αυτές θα αφορούν τόσο στην οικιακή, όσο και στη δημόσια φόρτιση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW / BMW i και MINI, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους.   Το επόμενο διάστημα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών και των ειδικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν, να μάθει περισσότερα για την ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της στην καθημερινότητά του.

Βαγγέλης Γκούμας
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top