Η νέα καμπάνια της Opel για το Corsa έχει πρωταγωνιστή τον Jürgen Klopp

Θα δούμε το νέο μοντέλο στις εκθέσεις στο  τέλος Νοεμβρίου

Opel Corsa-e Jürgen Klopp

Τα νέα Opel Corsa και Corsa-e βρέθηκαν ήδη στο επίκεντρο της προσοχής στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA). Τώρα, τα βλέπουμε να κυκλοφορούν στο δρόμο με τον πρεσβευτή της μάρκας Opel, Jürgen Klopp. Ο γνωστός προπονητής  διαμορφώνει την εικόνα της μάρκας Opel εδώ και επτά χρόνια. Έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 20 Γερμανικές και διεθνείς τηλεοπτικές καμπάνιες της Opel. Επίσης έχει λειτουργήσει ως εμπνευστής για εργαζόμενους και διανομείς, και ως προσκεκλημένος – δίνοντας συνεντεύξεις σε διάφορες εκδηλώσεις. Η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων και ο νικητής του Champions League 2019 επεκτείνουν τώρα τη συνεργασία τους μακροπρόθεσμα.


«Το νέο Corsa είναι το καλύτερα προετοιμασμένο για το μέλλον Γερμανικό μικρό αυτοκίνητο» δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ, Tobias Gubitz. «Υπερπλήρες σε κορυφαίες τεχνολογίες, με αποκορύφωμα το πλήρως ηλεκτρικό Corsa-e. Ταυτόχρονα είναι και πολύ fun να το οδηγείς. Και αυτό το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.»

Το Corsa-e και το τετρακίνητο Grandland X Hybrid4 (,πρωτοστατούν στην ηλεκτρική επέλαση της Opel. Όλα τα μοντέλα Opel θα είναι ηλεκτροκίνητα μέχρι το 2024. Τα ηλεκτροκίνητα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα θα είναι πολύ σημαντικά για το κρίσιμο, για τις εταιρείες διανομών, «τελευταίο χιλιόμετρο» εντός αστικών περιοχών. Το Vivaro-e van αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην επόμενη χρονιά. Ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των Opel Combo Life, Combo Cargo και Zafira Life θα ακολουθήσουν το 2021.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top