Tώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε φθηνότερα το Honda που επιθυμείτε

Εκπτώσεις και  δωρεάν 5 χρόνια  εγγύηση και οδική βοήθεια 

Honda Εκπτώσεις

Eίχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τοο Honda Civic με τον υπερτρεοφοδοτούμενο κινητήρα των 1,5 λίτρων  με τα 182 λίτρα  τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους στις 6000 σ.α.λ. με τον πιο δυναμικό τρόπο. Γραμμική λειτουργία του κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλομένων σχέσεων  (CVT)  προσφέροντας πολύ καλή απόκριση τόσο στην D όσο και στην S (Sport) επιλογή . Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές με τα  0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 8,2 δευτερόλεπτα  και την τελική να αγγίζει στον ανοιχτό δρόμο  στα 200 + χλμ./ώρα.Η οικονομία καυσίμου είναι σημαντική  με την μέση κατανάλωση  των 6 λίτρων ανά 100 χλμ. να πετυχαίνεται στην επιλογή «ECΟΝ»

.Δείτε δώ την δοκιμή τοιυ Honda Civic 1,5 CVT

Οδηγούμε το νέο Honda Civic 1,5 CVT

Τώρα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε  ετοιμοπαράδοτο Honda όχι μόνο Civic 5D αλλά και Civic 4D, CR-V βενζίνη & Hybrid και HR-V με σημαντικά οφέλη:
Civic 5D: όφελος έως 700€
Civic 4D: όφελος έως 1.700€
HR-V: όφελος έως 1.500€
CR-V Petrol: όφελος έως 2.800€
CR-V Hybrid: όφελος έως 2.500€

 Στις αρετές των αυτοκινήτων σημειώστε τα 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια γενικότερα για τη μάρκα, καθώς και τη δωρεάν ασφάλεια για 1 χρόνο για συγκεκριμένο απόθεμα σε Civic 4D, CR-V βενζίνη & hybrid. Για τα οφέλη που ‘’τρέχουν’’ ο επισκέπτης σας μπορεί να δει περισσότερα στο https://honda-cars.gr/offers/ . Ισχύουν για παραγγελίες έως 31 Οκτωβρίου για συγκεκριμένο απόθεμα.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top