Βάθρο για τη Hyundai στο Ράλι Ουαλίας

Ο Neuville κατέκησε την δεύτερη θέση

Hyundai Ράλι Ουαλίας

 Η Hyundai Motorsport ολοκλήρωσε τον 12ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (WRC) του 2019 με τον Thierry Neuville να κατακτά τη δεύτερη θέση. Ο Βέλγος και ο συνοδηγός του Nicolas Gilsoul, ολοκλήρωσαν τον αγώνα μόλις 10,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα, κατακτώντας το 11ο συνολικά βάθρο της ομάδας έως σήμερα στη σεζόν.  


Η Hyundai Motorsport εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα της στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με μόνο δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αντίστοιχα, ο Neuville κατάφερε να αυξήσει σε 199 τους βαθμούς του στο πρωτάθλημα των οδηγών, κατακτώντας έναν βαθμό στην Brenig Power Stage και 18 βαθμούς από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Οι βαθμοί που εξασφάλισαν οι Neuville και Mikkelsen διατήρησαν το προβάδισμα της ομάδας στην κατάταξη των κατασκευαστών με 340 βαθμούς και δύο μόνο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος 


Οι βαθμοί που εξασφάλισαν οι Neuville και Mikkelsen διατήρησαν το προβάδισμα της ομάδας στην κατάταξη των κατασκευαστών με 340 βαθμούς και δύο μόνο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος .

Βαγγέλης Γκούμας  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top