To νέο Opel Zafira Life… «τεντώνεται»

Διατίθεται σε τρία μήκη και έχει μέχρι εννέα καθίσματα

Opel Zafira Life χώροι

Το Zafira Life ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις – με πολυμορφικό εσωτερικό, υψηλό επίπεδο άνεσης, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, εξελιγμένα συστήματα infotainment, head-up display, αυτόματο έλεγχο ταχύτητας μέσω κάμερας και ραντάρ καθώς και ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip. Η προηγμένη τεχνολογία συνδυάζεται με μία μοντέρνα εμφάνιση, ισορροπημένες αναλογίες, μικρούς προβόλους και την χαρακτηριστική φυσιογνωμία Opel. Οδηγός και επιβάτες ωφελούνται επίσης από μία πανοραμική, κρυστάλλινη ηλιοροφή δύο τμημάτων και ένα ανοιγόμενο παράθυρο στην πίσω πόρτα (προαιρετικές επιλογές). 

Διατίθεται σε τρία  μήκη και μέχρι εννέα καθίσματα Εδώ και 20 χρόνια, τα ελκυστικά, ευέλικτα και πρακτικά πολυμορφικά έχουν το όνομα Zafira. Αυτή η φιλοσοφία συνεχίζεται στο 2019 IAA με το Opel Zafira Life. Η τέταρτη γενιά του μοντέλου διατίθεται σε τρία μήκη – “Small” 4,60m, “Medium” 4,95m και “Large” 5,30m – καθένα από τα οποία διαθέτει μέχρι εννέα καθίσματα. Οι περισσότερες εκδόσεις του Zafira Life έχουν ύψος κάτω από 1,90 m που σημαίνει ότι έχουν πρόσβαση σε υπόγεια γκαράζ – σημαντικός παράγοντας για χρήση ως mini bus ξενοδοχείου, αλλά και για ιδιώτες οδηγούς που επιθυμούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους οπουδήποτε, χωρίς περιορισμούς.

Το νέο πολυμορφικό διαθέτει επίσης μικρό κύκλο στροφής, καλή οδική συμπεριφορά και δύο συρόμενες πόρτες που ανοίγουν ηλεκτρικά με μία κίνηση του ποδιού με τη βοήθεια αισθητήρα – ένα χαρακτηριστικό άνεσης μοναδικό σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Στο εσωτερικό, η έκδοση "S" του Zafira Life ήδη προσφέρει χώρο αποσκευών 3.600 λίτρων, που μπορεί να αυξηθεί στα 4.900 L στην έκδοση "L". Επιπλέον, διατάξεις έως οκτώ δερμάτινων καθισμάτων αυξάνουν περαιτέρω την άνεση. Εξάλλου, η πολυτελής έκδοση “Lounge“ διατίθεται με κινητό τραπεζάκι, άφθονο χώρο για τα πόδια και φαρδιά πίσω μαξιλάρια 48 cm.Το Opel Zafira θα κάνειποδαρισκό σττο διεθνές σαλόνι υτοκινήτου στη Φρανκφούρτη.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top