Ο Arnold Schwarzenegger «έγινε» πωλητής ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Αναδεικνύει τα μειονεκτήματα των βενζινοκίνητων

Arnold Schwarzenegger

Ο Arnold Schwarzenegger αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να... εξολοθρεύσει τα αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης και άρχισε να πουλά ηλεκτρικά, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο πάντα.

Ο Arnold Schwarzenegger έχει δείξει χρόνια τώρα την αγάπη του για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας «Ηλεκτροκίνητα για όλους», η οποία τρέχει αυτή την στιγμή στις Η.Π.Α. από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Veloz».

Στα πλαίσια αυτής της καμπάνια λοιπόν, μεταμφιέστηκε σε... old school Αμερικάνο πωλητή αυτοκινήτων, ο οποίος προσπαθεί να πείσει πελάτες να πάρουν αυτοκίνητα βενζίνης, αναδεικνύοντας όλα τα μειονεκτήματά τους... 

Φυσικά, οι πελάτες θέλουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο Arnold προσπαθεί να τους πείσει πως η μυρωδιά της εξάτμισης, ο θόρυβος και η κατανάλωση είναι ότι καλύτερο.

Φυσικά, με αυτό τον τρόπο τονίζει τα μειονεκτήματα τους έναντι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, για τα οποία πήγαν εκεί οι πελάτες αρχικά.

Το σποτάκι κλείνει με τον Arnold να... γίνεται ο εαυτός του και να προωθεί την πώληση των ηλεκτρικών μοντέλων λέγοντας πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα «εξοικονομούν χρήματα και σώζουν το περιβάλλον».

Link κειμένου: https://traction.gr/o-arnold-schwarzenegger-egine-politis-ilektrikon-aftokiniton-video/

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top