Shell: “Προτεραιότητά μας η οδηγική ασφάλεια “

Δείτε τις σημαντικές πρωτοβουλίες της εταιρείας

Shell: “Προτεραιότητά μας η οδηγική ασφάλεια “

Η οδηγική ασφάλεια αποτελούσε πάντα προτεραιότητα των πρατηρίων Shell και αυτό αποτυπώνεται στην καμπάνια με τίτλο «Όταν παραβιάζεις τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, το κακό δεν θα χτυπήσει μόνο εσένα». Η Shell, έχοντας ήδη παρουσιάσει τις δύο από τις πιο συνήθεις αιτίες αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων, αφενός τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και αφετέρου την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αναδεικνύει ακόμα μία πολύ σημαντική αιτία, τη μη τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας κάτω από την πίεση της καθημερινότητας.

Μέσω της καμπάνιας αυτής, η Shell αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις που αποσκοπούν στην καλλιέργεια κουλτούρας ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης,  αφυπνίζοντας και ευαισθητοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους οδηγούς. Η καμπάνια στηρίζεται σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, με παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε υλικά στα πρατήρια Shell. Μπορείτε επίσης να δείτε τo σποτ στο κανάλι Shell Smart Club Greece στο Youtube.

Παράλληλα με την καμπάνια αυτή, η Shell δημιούργησε τη Shell Driving Academy. Η Shell Driving Academy είναι μια πρωτοβουλία με σκοπό την ενημέρωση και την αφύπνιση μικρών και μεγάλων γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας σε συνδυασμό με την απόλυτη διασκέδαση. Η Driving Academy έχει υπάρξει ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς την έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 600 παιδιά από την αρχή του 2018.

Στη Driving Academy, σε συνεργασία με τον Κώστα Στεφανή, διευθυντή έκδοσης του περιοδικού Traction, η Shell έχει σχεδιάσει ένα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο. Το θεωρητικό σεμινάριο έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά, γίνεται με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων και περιλαμβάνει καλωσόρισμα και βασικές πληροφορίες, βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, συμβουλές εξοικονόμησης καυσίμου και κανόνες ασφάλειας και οδήγησης μέσα στην πίστα της Shell Driving Academy. Μετά από το θεωρητικό σεμινάριο, ακολουθεί πρακτική εξάσκηση μέσα στην πίστα, ενώ ειδικά για τους πελάτες του Smart Club έχουν δημιουργηθεί ειδικά πακέτα προσφορών.

Η Ακαδημία λειτουργεί στην πίστα kart του Άγιου Κοσμά, σε μια παραθαλάσσια περιοχή με φοινικόδεντρα κατά μήκος της πίστας, γκαζόν και μία αίσθηση από την πίστα αγώνων Formula 1 του Eastern Creek της Αυστραλίας. Η πίστα της Shell Driving Academy λειτουργεί καθημερινά* από τις 10:00 έως τις 24:00. Ειδικά για τα μαθήματα θεωρίας, αυτά θα πραγματοποιούνται ανά ώρα τις καθημερινές 17:00 με 20:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα 12:00 με 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα της Shell, www.shelldrivingacademy.gr.

Bαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top