Που μπορείτε να δείτε από κοντά Bentley

Μια νέα έκθεση με εντυπωσιακά μοντέλα

Που μπορείτε να δείτε από  κοντά Bentley

Η έκθεση Bentley στο Ν. Ψυχικό στη Λεωφόρο Κηφισίας 342 & Εθνικής Αντιστάσεως είναι ο νέος πρωτοποριακός χώρος για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Ένας διακριτικά πολυτελής χώρος, με minimal διακόσμηση, που προσφέρει ιδιωτικότητα σε πελάτες που δεν επιθυμούν την έκθεσή τους σε αδιάκριτα μάτια όταν επιλέγουν αυτοκίνητο.  Ένας χώρος που μοιάζει περισσότερο με κοσμηματοπωλείο και λιγότερο με έκθεση. Μοναδικά αυτοκίνητα Bentley όπως η επιβλητική Bentayga και η σπορτίφ Continental Supersports που διακρίνεται για τη διαχρονικότητά της, υποδέχονται στην είσοδο τους επισκέπτες της έκθεσης.

Στον ίδιο χώρο στεγάζεται πλέον και η Luxury Hire, μία υπηρεσία της Kosmocar που στόχο έχει να δημιουργεί ξεχωριστές υπηρεσίες για ξεχωριστούς πελάτες. Μία υπηρεσία που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο των μισθώσεων πολυτελών οχημάτων, προσφέροντας τη δυνατότητα ενοικίασης μίας Bentley ή ενός κορυφαίου μοντέλου Audi όπως Q7, A8, A7, Q5, A5 Cabrio ή το αυτοκίνητο υπερ-επιδόσεων R8.

Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να απολαύσουν μια “sur mesure” εξυπηρέτηση ή εναλλακτικά, να διαμορφώσουν την Bentley που επιθυμούν έως και την τελευταία λεπτομέρεια, την κλωστή στις ραφές ή το χρώμα στις ζώνες ασφαλείας. Εξασφαλίζοντας όλη τη σιγουριά που χρειάζονται, με την εγγύηση της τεχνογνωσίας της Kosmocar - και να παραλάβουν το αυτοκίνητο στο χώρο τους ή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ν. Ψυχικό με μια εμπειρία απολύτως προσωπική και Premium.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top