Η Jeep παίζει μπάλα με την Juventus

“Εκεί που οι άλλοι σταματάνε τα Jeep αρχίζουν να διασκεδάζουν”

Η Jeep παίζει μπάλα με την Juventus
Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι ένας ανεμοστρόβιλος είναι ευκαιρία για παιχνίδι. Και όμως, το νέο βίντεο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας της Jeep στην Juventus αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την ιστορική φιλοσοφία των μοντέλων της Jeep που συνεχίζουν την πορεία τους εκεί όπου όλοι οι άλλοι σταματάνε αλλά και το μότο της εταιρίας "Go anywhere, do anything".

Σε αυτό, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Pogba, Bonucci, Barzagli και Dybala, της Juventus, οδηγούν με άνεση τα Jeep Renegade, Wrangler, Cherokee και Grand Cherokee σε ένα κακοτράχαλο ερημικό τοπίο μέχρι που συναντούν στην πορεία τους έναν ανεμοστρόβιλο!

Κάποιοι άλλοι θα γύριζαν πίσω για να τον αποφύγουν. Η ομάδα των Jeep όμως, δεν φοβάται καθώς γνωρίζει ότι τα οχήματα θα την υποστηρίξουν σε κάθε περιβάλλον και σε κάθε καιρό!

Άλλωστε, όπως λέει και το σλόγκαν της καμπάνιας:
“Εκεί που οι άλλοι σταματάνε τα Jeep αρχίζουν να διασκεδάζουν!”
Οι παίκτες κατεβαίνουν από τα Jeep και το παιχνίδι αρχίζει με τη «βοήθεια» του ανεμοστρόβιλου που μοιράζει μπάλες!
Αφού ολοκληρώσουν το παιχνίδι τους, οι παίκτες της Juventus μπαίνουν στα Jeep τους και συνεχίζουν χωρίς κανένα φόβο το ταξίδι τους στο αφιλόξενο τοπίο γνωρίζοντας ότι τα τετράτροχά τους δεν σταματάνε πουθενά!

Η καμπάνια αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη στενά συνδεδεμένη φιλοσοφία των δύο πρωτοπόρων, της Jeep και της Juventus.
Η Jeep συνεχίζει για τρίτη χρονιά το σερί των ρεκόρ στις πωλήσεις. Το 2015 έκλεισε με ρεκόρ όλων των εποχών στις πωλήσεις στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αφρική) με αύξηση 55,7% και 117.620 μονάδες αλλά και ειδικά στην Ελλάδα όπου το Jeep Renegade βρέθηκε στο Top 5 της κατηγορίας του με μερίδιο 11%!

Η Juventus συνεχίζει και αυτή την δυναμική πορεία προς την κορυφή με 13 νίκες στην Ιταλική Serie A και το Coppa Italia.

Βαγγέλης Γκούμας


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top