Eμπειρίες από την Volvo και τον Έκτορα Μποτρίνι

Μια …γευστική συνεργασία

Eμπειρίες από την Volvo  και τον Έκτορα Μποτρίνι
Να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με τη μάρκα προσφέρει η ενέργεια Volvo Experience με ένα ξεχωριστό καλεσμένο, τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο βραβευμένος σεφ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Volvo, θα βρίσκεται στο πολύ όμορφο stand που διατηρεί η σουηδική μάρκα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall και θα παρουσιάσει μερικά μυστικά της τέχνης του.

Για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων, ο γνωστός σεφ θα κάνει μία επίδειξη τριών συνταγών μοριακής γαστρονομίας που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν, τόσο για την τεχνική τους, όσο και για το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ενώ αναμένεται να κρατήσει έως τις 16.00 περίπου. Την ίδια στιγμή οι επισκέπτες του Volvo Experience θα έχουν να γνωρίσουν από κοντά «τη σουηδική αντίληψη για την πολυτέλεια» αλλά και την τεχνολογική πρωτοπορία της Volvo.

VOLVO 2.jpg

Έμπειροι σύμβουλοι προϊόντος, θα προσφέρουν λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα μοντέλα της σουηδικής μάρκας ενώ θα επεξηγούν με κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες και τεχνολογικές καινοτομίες των αυτοκινήτων της Volvo. Μέσα από το Volvo Experience ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις δυνατές επιλογές εξοπλισμού, επενδύσεων και χρωμάτων και να διαμορφώσει επί τόπου το δικό του, μοναδικό Volvo, με αναλυτική πληροφόρηση για την τιμή και τις δυνατότητες απόκτησης ενός νέου Volvo και, εφόσον το επιθυμεί, να προωθηθούν τα στοιχεία του σε επίσημο διανομέα Volvo για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

Με το Volvo Experience η Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει στο ευρύ κοινό και ένα νέο concept που έχει ήδη λανσαριστεί στις εκθέσεις του δικτύου: πρόκειται για το Fika, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν οι Σουηδοί το ευχάριστο διάλειμμα για καφέ μεταξύ φίλων ή γνωστών, που συνοδεύεται πάντα από ένα γλυκό. Ανάμεσά τους, κυρίαρχη θέση έχουν τα παραδοσιακά kanelbullar, τα γλυκίσματα κανέλας με την πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά, που αναμένεται να έχουν την τιμητική τους και αυτό το Σάββατο.

Bαγγέλης Γκούμας



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top