Το SEAT Leon Cupra 280 «GTI της χρονιάς 2014»

Ψηφίστηκε από αναγνώστες περιοδικού

Το SEAT Leon Cupra 280 «GTI της χρονιάς 2014»
Ο αγαπημένος θεσμός των αναγνωστών του περιοδικού 4Τροχοί, «GTI της χρονιάς», ολοκληρώθηκε με μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Στα πλαίσια της διαδικασίας ανάδειξης του «GTI της χρονιάς», μέσω ψηφοφορίας από τους αναγνώστες του περιοδικού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ψηφίζοντας το αυτοκίνητο της προτίμησής τους, το SEAT Leon Cupra 280 κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο «GTI της χρονιάς 2014» ανάμεσα σε ιδιαίτερα δημοφιλείς ανταγωνιστές του.

Η εκδήλωση έγινε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με φίλους και αναγνώστες του περιοδικού να δίνουν το παρόν. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την μοναδική ευκαιρία έπειτα από σχετική κλήρωση να συνοδηγήσουν στα υποψήφια αυτοκίνητα και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η ψηφοφορία ανέδειξε το SEAT Leon Cupra 280 ως το «GTI της χρονιάς 2014», με τα Ford Fiesta ST και Audi S1 στη δεύτερη και τρίτη θέση της κατάταξης αντίστοιχα.

Το νέο Leon Cupra 280, το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κατασκευάσει η SEAT στην ιστορία της, συνεχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παράδοση της μάρκας σε αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο εκρηκτικές επιδόσεις, τεχνολογία αιχμής και κορυφαία οδική συμπεριφορά.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔιαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top