Premier League: «Τα σπάει» o Μοχάμεντ Σαλάχ!

Οι τρομερές εμφανίσεις του συνεχίστηκαν και τον Οκτώβριο

Μοχάμεντ Σαλάχ

Η φετινή χρονιά εξελίσσεται  ιδανικά για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν σε  δαιμονιώδη φόρμα και σκόραρε και στα τρία παιχνίδια της Premier League  που αγωνίστηκε από ένα γκολ, έχοντας παράλληλα και τρεις ασίστ.

Μοχάμεντ Σαλάχ: Θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ;

Οι τρομερές εμφανίσεις του συνεχίστηκαν και τον Οκτώβριο. Αγωνίστηκε βασικός και στα τέσσερα ματς των  στο πρωτάθλημα, με Μάντσεστερ Σίτι, Γουότφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον, βρήκε πέντε φορές δίχτυα, πετυχαίνοντας και χατ-τρικ κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του.

 

 

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή, να τον αναδείξει ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος, για το μήνα Οκτώρβη, ενώ κατέκτησε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ. Ο Σαλάχ βραβεύτηκε για το υπέροχο τέρμα που είχε κοντρας την Σιτι  όταν απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με ένα απίθανο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον, κάνοντας το 2-Ο  Μοχάμεντ Σαλάχ, έως τώρα έχει τα περισσότερα (8) βραβεία Man Of The Match, τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση (10), τις περισσότερες ασίστ (7), τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα (8) και τα περισσότερα Expected Goal (7.80) από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Δείτε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και τα highligths των αγώνων 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top