Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο επί του ΠΑΟ με 1-3  

Μόνος στην 1η θέση ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 με τον Ιωνικό 

Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και διατήρησε τη διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς, ενώ πλησίασε την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, με διαφορά ενός βαθμού πλέον.  Αντίθετα ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 11 βαθμούς.      

Έρχονται «μεταγραφές» στον ΠΑΟΚ

Τα γκολ και η διακύμανση του σκορ:  

Άκπομ  13‎' 0-1 
Μαουρίσιο  ‎59‎' 1-1 
‎Κούρτιτς 85‎'‎ (πέναλτι) 1-2  
Κούρτιτς 9‎8‎' 1-3 

Ολυμπιακός: Νίκησε με 1 - 0 τον Ιωνικό και είναι πρώτος  

Με γκολ του Μασούρα στο 17’ ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ιωνικό στο  στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και παρέμεινε μόνος πρώτος στη  βαθμολογία με 23 βαθμούς, έναντι 20 της ΑΕΚ και 19 του ΠΑΟΚ.  

Ολυμπιακός - Ιωνικός  

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ολυμπιακός - Ιωνικός (φωτογραφία Ευρωκίνηση) 
 

 

Σπουδαία νίκη του Άρη σε επεισοδιακό ματς 

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο οπαδοί του Αρη εισέβαλαν στο γήπεδο σπάζοντας τις πόρτες, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος, προκαλώντας επεισόδια. Η αναμέτρηση διακόπηκε 12 λεπτά μετά τη σέντρα, ενώ υπήρξε ένταση και στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών. Μετά από περίπου 40 λεπτά  ο αγώνας συνεχίστηκε, με τον διαιτητή να βγάζει κόκκινη κάρτα στους Μπερτόγλιο και Γκρίλο, αφήνοντας τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες. 

Διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας Βόλος – Άρης λόγω επεισοδίων  

Ο Άρης άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια του Εντιαγέ στο 35' και έκανε το 2-0 με τον Ματέο Γκαρσία στο ξεκίνημα του δέυτερου μέρους. Ο Βόλος απάντησε άμεσα και μείωσε σε 2-1 με τον Ορος στο 48'. 

Η Λαμία έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στους 9 βαθμούς

Η Λαμία επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, με αυτογκολ του Ρούμπεν Γκαρσία στο 27' και έπιασε του Αρκάδες στην βαθμολογία. 

Άφησε βαθμούς στη Ριζούπολη η ΑΕΚ 

Χθες στη Ριζούπολη η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Γκαρσία, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έσωσε μάλιστα τον βαθμό με γκολ του Αραούχο στο 80’.

Super League: Έχασε βαθμούς η ΑΕΚ στη Ριζούπολη  

Μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργος Παμλίδης έδειξε ότι κάποια πράγματα στη ζωή είναι σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο, αφιερώνοντας το γκολ σε έναν παιδικό του φίλο που έχασε.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top