Διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας Βόλος – Άρης λόγω επεισοδίων  

Αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω δακρυγόνων  

Βόλος Άρης επεισόδια

Διακόπηκε προσωρινά η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 9η αγωνιστική της Super League.    

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια ξεκίνησαν αρχικά όταν ομάδα οπαδών του Άρη έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλε σε αυτό. 

Περίπου στο 15ο λεπτό ο διαιτητής Καραντώνης διέκοψε την αναμέτρηση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τη ρίψη δακρυγόνων εκτός σταδίου.

Από τα επεισόδια στον αγώνα Βόλος - Άρης

Από τα επεισόδια στον αγώνα Βόλος - Άρης (φωτογραφία Ευρωκίνηση) 

Ακολούθησαν κι επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και ανθρώπων του πάγκου, τα οποία με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.

Βόλος - Άρης επεισόδια

Ένταση και στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα Βόλος - Άρης 

Ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου μετά από περίπου 40 λεπτά με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη στο Μπερτόγλιο του Άρη και στον Γκρίλο του Βόλου, όπως και στον Μπαριέντος (που ήταν όμως αναπληρωματικός).    

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τη διακοπή 

Λίγα λεπτά μετά την διακοπή του αγώνα με τον Άρη, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τα επεισόδια στις εξέδρες, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αστυνομία.

Αναλυτικά: «Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου.»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top