Διέρρηξαν το σπίτι του Αντώνη Τσαπατάκη- Τι δήλωσε ο ίδιος

Η δημόσια έκκληση που έκανε στους διαρρήκτες

Θύμα διάρρηξης έπεσε το Σάββατο ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο παραολυμπιονίκης ευτυχώς την ώρα της διάρρηξης δε βρισκόταν  στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη καθώς κάνει προετοιμασία στα Χανιά για τους παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Όπως εξήγησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού επειδή έλειπε περίπου έναν μήνα από το σπίτι του έστειλε έναν φίλο του να δει για τυχόν βλάβες και το θέαμα που αντίκρυσε ήταν θλιβερό.

Συγκλονίζει ο Τσαπατάκης: «Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα...»

 «Διαπίστωσε ότι είναι όλα άνω κάτω. Η τηλεόραση ήταν κάτω στο πάτωμα με τα καλώδιά της τυλιγμένα, έτοιμη να φύγει θεωρητικά. Μέσα στο δωμάτιο όπου έχω τα ρούχα μου ήταν όλα άνω κάτω. Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουνε 7-8 ζευγάρια παπούτσια τα οποία είναι μία αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πιθανότατα να λείπει η δάδα από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018» δήλωσε ο Αντώνης Τσαπατάκης στο «Καλύτερα δε γίνεται» ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στους διαρρήκτες να του επιστρέψουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που το χρειάζεται πολύ.

Να σας θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος παραολυμπιονίκης μας πέφτει θύμα διάρρηξης καθώς πριν χρόνια ληστές του πήραν τις ρόδες από το καροτσάκι του αλλά στο τέλος του τις επέστρεψαν.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top