Τελικός Κυπέλλου - Τι θα γίνει με το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Συμφώνησαν ότι δεν μπορούν να… συμφωνήσουν

Συσκέφθηκαν για να μην καταλήξουν πουθενά οι εμπλεκόμενοι για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση τη Δευτέρα.

Θα γίνει ο τελικός με φιλάθλους στις εξέδρες ή με κλειστές πόρτες; Θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο ή αλλού; θα κάνει ντεμπούτο το VAR ή όχι; Αυτά και άλλα ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου έμειναν αναπάντητα στη σημερινή πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. 

Η συνάντηση διήρκησε λιγότερο από μια ώρα αλλά λευκός καπνός δεν βγήκε και από τη στιγμή που το μαντείο των Δελφών έχει σταματήσει χρόνια να... λειτουργεί το μπαλάκι των ευθυνών πέφτει στα χέρια του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδη, που καλείται ως άλλη Πυθία να δώσει τον τελικό χρησμό τη Δευτέρα πέντε 24ωρα πριν τη σέντρα. 

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επανέλαβαν την επιθυμία τους ο τελικός να γίνει με κόσμο στις εξέδρες, με την FIFA και την UEFA να τονίζουν ότι τελικός χωρίς φιλάθλους θα είναι πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αστυνομία ένιψε ουσιαστικά τα χέρια της. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση κεκλεισμένων θα ζητήσει αλλαγή έδρας, πιθανότητα όμως που θέτει εκτός διαδικασίας τη χρήση του VAR, αφού το ΟΑΚΑ είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να στηρίξει τεχνολογικά το σύστημα. 

Κοινώς μπάχαλο δηλαδή, αν και μεγαλύτερο μπάχαλο κινδυνεύει να γίνει αν επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο, με δεδομένα τα τραγικά επεισόδια που έγιναν στους δύο προηγούμενους τελικούς και λαμβάνοντας υπόψη το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών των δύο δικεφάλων. 

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και στη μέση το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top