Γιατί χάνω στο στοίχημα;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το live betting και όχι μόνο!

pc

Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει αναρωτηθεί, που να μην έχει ρωτήσει τον εαυτό του... γιατί χάνω στο στοίχημα; Υπάρχουν αρκετοί λόγοι και πιστέψτε μας δεν είναι μεταφυσικοί. Μην ψάχνετε σε γρουσουζιές και γκαντεμιές, την αιτία γιατί έχετε απώλειες. Δεν συνωμοτεί κανείς εναντίον σας. Και φυσικά δεν σας στήνει κανένας, κατά το κοινώς λεγόμενο και εκτός εισαγωγικών στη γλώσσα του στοιχήματος. Ας δούμε λοιπόν τους κυριότερους λόγους για τους οποίους κάποιος παίκτης έχει άσχημα ποσοστά επαλήθευσης. Αυτά δηλαδή που οδηγούν σε χρηματικές απώλειες.

Θέλετε να παίξετε τα πάντα
Ουκ εν τω πολλώ το ευ, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Δεν κρύβεται στην ποσότητα το μυστικό της επιτυχίας. Στον αντίποδα, στο στοίχημα αυτό είναι καταστροφικό. Είτε μιλάμε για ένα άθλημα, όπου θέλετε να παίξετε όλες τις λίγκες, είτε αν ποντάρετε σε όλα τα αθλήματα. Στην πρώτη περίπτωση, ας πούμε ότι παίζετε ποδόσφαιρο για παράδειγμα. Δεν γίνεται να ξέρετε σωστά τα πάντα για 10 λίγκες. Ούτε καν για 2-3 για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς. Δεν είναι δυνατόν να ξέρετε τι γίνεται στην Πρέμιερ Αγγλίας, στην Κλαουσούρα της Αργεντινής, αλλά και στην Αίγυπτο, ή την Ουκρανία. Μην απλώνεστε στα πάντα. Δεν βγάζει πουθενά. Κάθε λίγκα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Μείνετε σε δύο μάξιμουμ και μάθετε καλά τα κατατόπια. Με την ίδια λογική ακριβώς λειτουργεί και η δεύτερη περίπτωση. Αν θέλετε να παίζετε, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, φόρμουλα, βόλεϊ, βελάκια, ε... τότε κάπου θα χάσετε, με μαθηματική ακρίβεια.

Έλλειψη πληροφόρησης
Το στοίχημα είναι γνώση. Παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά δεν είναι ούτε φρουτάκια, ούτε ρουλέτα. Πρέπει να γνωρίζετε πολλά πριν ποντάρετε. Απουσίες, κλίμα στα αποδυτήρια, καιρός, σχέσεις ομάδων, διαιτητής, καιρικές συνθήκες. Επίσης χρειάζεται καλή ανάγνωση των στατιστικών για την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων. Τι κρίνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Είναι κι αυτό πολύ σημαντικό. Αν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση, τότε καλύτερα να μην παίζετε. Άλλη ομάδα είναι η Τότεναμ με τον Κέιν στην κορυφή ή με τον Λορίς κάτω από τα δοκάρια κι άλλη χωρίς αυτούς. 

Εμπιστοσύνη στον ακατάλληλο tipster
Είναι κι αυτό ένα σημαντικό κομμάτι, μία σοβαρή αιτία απώλειας χρημάτων. Σχετίζεται με τη λάθος πληροφόρηση. Πολλοί είναι αυτοί που δεν ανατρέχουν σε ειδησεογραφικά, αθλητικά σάιτ για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Προτιμούν να πάρουν «έτοιμη τροφή» από κάποιον tipster. Δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε. Διαβάστε τα στατιστικά του εφόσον είναι διαθέσιμα. Ποιο είναι το ROI του, τι ποσοστό επαλήθευσης έχει, σε τι αποδόσεις ποντάρει. Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Επίσης ελέγξτε τον αν είναι διαβασμένος σε κάποιο ματς που μπορείτε κι εσείς να βρείτε εύκολα πληροφορίες.

Ακατάπαυστο ποντάρισμα
Η διάρκεια τρώει τον παίκτη. Κι εδώ κολλάει ακόμη ένα αρχαίο ρητό.. Παν μέτρον άριστον. Το στοίχημα θέλει μέτρο. Δεν γίνεται να παίζετε αδιαλείπτως. Το live betting προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες, αλλά είναι και παγίδα. Δεν γίνεται να είστε από πάνω από τον υπολογιστή όλη μέρα και να τζογάρετε. Ξεχωρίστε από τα καλά τα καλύτερα και παίξτε μόνο σε αυτά. Είναι αρκετό.

Λάθος διαχείριση κεφαλαίου
Όταν παίζετε στοίχημα ρισκάρετε τα χρήματά σας. Ρισκάρετε δηλαδή τον κόπο σας με τον οποίο καρπώνεστε αυτό το κεφάλαιο. Σεβαστείτε το. Κάντε σωστή διαχείριση κεφαλαίου. Τα κέρδη έχουν βγει με κόπο, σεβαστείτε τα διπλά. Ορίστε μέχρι που αντέχετε να χάσετε χωρίς να σας λείψουν αυτά τα λεφτά στη ζωή σας. Μην κυνηγάτε τα χαμένα. Ηρεμήστε μετά την απώλεια και σκεφτείτε ότι κι αύριο μέρα είναι. Στοίχημα θα υπάρχει πάντα. Κάθε μέρα έχει παιχνίδια. Δεν υπάρχει ευκαιρία που δεν θα έρθει και αύριο. Ποντάρετε με μέτρο και πλάνο.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι τα αποτελέσματα από το παιχνίδι που κάνει κάθε παίκτης στο στοίχημα είναι αποκλειστικά προϊόν της δικής του δράσης. Σκεφτείτε το αυτό. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Σε ότι συμβαίνει εσείς έχετε την ευθύνη για την απώλεια και τον έπαινο για το κέρδος. Διαβάστε ξανά αυτόν τον οδηγό και κρατήστε ότι σας αγγίζει περισσότερο. Πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσει αρκετά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top