Βρίσκουν «στέγη» οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ   

Κανονικά η εκκίνηση του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε ομιλία του

Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στις 25 Αυγούστου, καθώς βγήκε «λευκός καπνός» στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους των εφτά ομάδων που έχουν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Συγκεκριμένα οι ομάδες  Παναθηναϊκός, Άρης , Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλωνας Σμύρνης, Ξάνθη και Λαμία έφτασαν σε συμφωνία για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια για τη μετάδοση των αγώνων τους στην ΕΡΤ, ανάλογα με το τι θα συμβεί στο θέμα της περίφημης αναδιάρθρωσης και το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στη Super League μόλις 12 ομάδες από τη σεζόν 2020-21. 
Το ετήσιο οικονομικό πακέτο για αυτές τις 7 ομάδες θα φτάσει τα 17 εκατ. ευρώ και τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε ομάδα, ανάλογα και με το brand name που φέρει η κάθε μία, ενώ για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερος τόνος αξιοπιστίας και καλών προθέσεων, έχουν προβλεφθεί μπόνους στις ΠΑΕ, εφόσον παραμένουν τυπικές στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ή χρησιμοποιούνται νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές, στόχοι δηλαδή εφικτοί που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του προϊόντος. 
Πλέον, οι ομάδες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψουν το απαραίτητο προσύμφωνο μέχρι την Πέμπτη το πρωί και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση με φόντο τη σέντρα στις 25 Αυγούστου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top