Αποκάλυψη Καράβατου: Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη - Τι είπε η ίδια για τον σύντροφο και την εγκυμοσύνη της!

Δείτε το βίντεο

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» πήγε το βράδυ της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη και αυτή τη φορά μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της:

«Δεν το ξέρουμε το φύλο και δε νομίζω να το μάθουμε κιόλας.

Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά τώρα που έχω όρεξη. Η πεθερά μου μαγειρεύει καταπληκτικά. Την ταλαιπώρησα πολύ ένα τρίμηνο, αλλά ταλαιπωρήθηκα κι εγώ. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει.

Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ότι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Ζηλεύουμε με μέτρο ο ένας τον άλλον».

Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι το ζευγάρι της αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα:

«Να σας δώσω και μια είδηση! Παντρεύονται! Θα γίνει πολιτικός γάμος τώρα σύντομα και μετά θα γίνει και θρησκευτικός! Την κοιτάει στα μάτια, τον κοιτάει στα μάτια. Μιλάμε τώρα για σχεσάρα όχι αστεία!»

 

 

Δείτε στο παρακάτω link όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/Show.aspx?artId=109&artTitle=sti_folia_ton_kou_kou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top