Σε αντιφάσεις πέφτουν οι γονείς από τη Λέρο – Ανατριχιαστική η απολογία του πατέρα

Κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους

Αντικρουόμενα είναι τα όσα είπαν στους αστυνομικούς και τα όσα ισχυρίστηκαν αργότερα στους δικαστές οι γονείς της Λέρου που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους.

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

 

Ο 52χρονος που εργάζεται στο ψυχιατρείο της Λέρου είχε περιγράψει στη απολογία του πώς ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του από την ηλικία των 11 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που φέρνει στο φως το «Πρώτο Θέμα», ο όταν η ανακρίτρια ρώτησε τον 52χρονο αν έβγαζε τα ρούχα και τα εσώρουχα της ανήλικης κόρης του, χαϊδεύοντάς την στο στήθος και τα γεννητικά όργανα, εκείνος απάντησε:

«Το έχω κάνει μια φορά, όταν είχα πιει μια δόση αλκοόλ παραπάνω. Την είδα που ήταν στο δωμάτιο, μπήκα μέσα, έβαλα το χέρι μου και τη χαϊδεψα λίγο στα γεννητικά όργανα. Το παιδί τραβήχτηκε και σταμάτησα».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε στην ανακρίτρια πως «κάποιες φορές την έβλεπα που έκανε μπάνιο και δυο φορές την ακούμπησα στο μπάνιο. Ντρέπομαι που το έκανα. Δεν έχω πειράξει ποτέ το παιδί σεξουαλικά, δηλαδή δεν έχω κάνει ποτέ ερωτική πράξη μαζί της».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν είχε αποπειραθεί να έρθει σε παρά φύση επαφή με το κοριτσάκι, ισχυρίστηκε ότι «δεν το είπα αυτό. Με είχαν πιέσει οι αστυνομικοί και δεν διάβασα τι έγραψαν πριν υπογράψω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λέρος: Οι γονείς-τέρατα ήθελαν να δώσουν και ψυχοφάρμακα στην κόρη τους που βίαζαν!

Λέρος: Ο 24χρονος είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού από συγχωριανό του

Λέρος: Καλά στην υγεία τους τα δυο ανήλικα αδελφάκια μετά τη φρίκη της κακοποίησης

Λέρος: «Καμία ανατροπή, τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά»

«ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ»

 

Ο 52χρονος πατέρας παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι έβαλε τη σύζυγό του να δείξει στη μικρή του κόρη «πώς κάνουν ερωτική επαφή. Γδύθηκε η μάνα και το παιδί και όταν η μάνα ξεκίνησε να της δείχνει, το παιδί τραβήχτηκε και έφυγε τρέχοντας στο δωμάτιό του».

Ανέφερε ακόμα ότι ψώνιζε εσώρουχα με τη σύζυγό του στο κοριτσάκι και πήγαιναν και την έβλεπαν στο δωμάτιο να τα φοράει.

Μάλιστα ζήτησε να τον εξετάσει και ψυχίατρος όταν ρωτήθηκε από την ανακρίτρια αν προσπάθησε να αυνανιστεί και να εκσπερματώσει πάνω στο παιδί του:

«Ήταν η πρώτη φορά που το χαμούρεψα και κώλωσα όταν είδα ότι το παιδί αντέδρασε. Δεν έκανα ερωτική πράξη μαζί της».

Στη συνέχεια στη ερώτηση της ανακρίτριας αν ασελγούσε στον ανήλικο γιο του και στον μεγαλύτερο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα απάντησε ότι «τους έχει γίνει επέμβαση από τον γιατρό στα γεννητικά όργανα. Ο γιατρός έχει πει να ελέγχουμε τα γεννητικά όργανα του τρίτου μου γιου ώστε να μη χρειαστεί να κάνουμε την ίδια επέμβαση. Γι΄αυτό τα έπιασα μια φορά για να τα ελέγξω».

Για την 45χρονη σύζυγό του παραδέχτηκε πως «ναι κάποιες φορές στρεσαρισμένος από τη δουλειά την έχω χτυπήσει. Η σύζυγός μου είναι πολύ καλή».

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο επικεντρώθηκε ερωτικά στην κόρη του ενώ η γυναίκα του είναι πολύ καλή σύντροφος, απάντησε:

«Μέχρι εκεί έφτασε η θολούρα του μυαλού μου. Ζητώ χίλια συγγνώμη πρώτα στο παιδί μου και μετά στους άλλους».

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

 

ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Έχετε καταθέσει στην αστυνομία ότι πάρα πολλές φορές ο σύζυγός σας είχε αφαιρέσει την μπλούζα και το σουτιέν της κόρης και όντας γυμνό το πάνω μέρος του κορμιού της άγγιζε και χάιδευε με τα χέρια του το στήθος της για αρκετή ώρα.

ΜΗΤΕΡΑ: Σε αυτό δεν ήμουν παρούσα.

ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Γιατί το καταθέσατε αυτό;

ΜΗΤΕΡΑ: «Ήμουν ζαλισμένη, ίσως να μην κατάλαβα»

Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

 

Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έρχονται σε αντίθεση με όσα είχαν γίνει γνωστά, κυρίως από τις προανακριτικές ομολογίες των δυο κατηγορουμένων και τα όσα είπαν τα παιδιά, καθώς ο ιατροδικαστής δε διαπίστωσε ίχνη βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης ούτε στο 14χρονο κορίτσι, ούτε στον 24χρονο αλλά ούτε και στον 10χρονο γιο της οικογένειας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top