«Σκηνοθέτησα τον βιασμό για να γλιτώσω τον γάμο» - Η ομολογία της 25χρονης

Τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και οι διενέξεις με τον φίλο της

Η ομολογία της 25χρονης για τον βιασμό

«Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ’ επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με το φίλο μου». Αυτά φέρεται να υποστήριξε στην ομολογία της η 25χρονη που πριν μια εβδομάδα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στο «Πεδίον του Άρεως».

Ο «Ελεύθερος Τύπος» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου η οποία παραδέχεται πως «σκηνοθέτησε» την απόπειρα βιασμού ώστε να αποφύγει τον επικείμενο γάμο της.

Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

«Με τον φίλο μου διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους» αναφέρει η 25χρονη στην ομολογία της.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

 

«Αυτή ήταν μία απόφαση που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να τη σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω, την 11-4-2018 είπα ό,τι είπα στους αστυνομικούς».

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

 

«Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο, ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες, για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ηθελα απλά να μην παντρευτώ (…)Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ απόπειρα βιασμού.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν σε διαρκή διένεξη με το μέλλοντα σύζυγό της το τελευταίο εξάμηνο για τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς της. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και η 25χρονη είχε απομακρυνθεί από τους γονείς της το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν αντίθετοι με το γάμο που προγραμμάτιζε τον Μάιο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ «ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ» - ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 

Η 25χρονη μετά την ομολογία της προσπάθησε να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα της υπόθεσης, προσλαμβάνοντας δικηγόρο για να υπερασπιστεί πως «δεν άλλαξα την κατάθεσή μου και δεν ήξερα τι υπέγραφα στους αστυνομικούς καθώς ήμουν υπό την επήρεια φαρμάκων που είχα λάβει από το νοσοκομείο». Η δικογραφία της υπόθεσης έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και πλέον η ίδια -μέσω του συνηγόρου της- θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως υπήρξε απόπειρα βιασμού εις βάρος της, με νέα κατάθεση που θέλει να δώσει στους αστυνομικούς.

«Είχα πάρει φάρμακα και δεν ήξερα τι έλεγα στους αστυνομικούς που μου έδωσαν να υπογράψω τη συγκεκριμένη κατάθεση», φέρεται να υποστηρίζει πλέον η νεαρή κοπέλα.

TA ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

 

  • Από την πρώτη στιγμή που κατήγγειλε το συμβάν αρνήθηκε την εξέτασή της από ιατροδικαστή. Η άρνησή της παραξένεψε τους αστυνομικούς.
  • Τα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματός της φέρεται να τα έκανε η ίδια με νυστέρι που πήρε από την κλινική που εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου
  • Πριν την ομολογία της, τα σκισμένα της ρούχα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση DNA. Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κανένα ίχνος που να καταδεικνύει πως της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας καθώς δεν εντοπίστηκε DNA.
  • To βιντεοληπτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τους δρόμους γύρω από το σημείο της «επίθεσης» για να εντοπιστεί ο «δράκος» που διέφυγε με μηχανή, δεν «έδειξε» τίποτα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top